wow hakkında...

Wow üzerine paylaşımlar

wow hakkında...

Mesajgönderen catapultra » Çrş Kas 11, 2009 6:35 pm

şu anda dünyanın en iyi oyunu olarak görülüyor oyuncular tarafından... genelde insanların wow oynamamak için bahanesi ben paralı oyun oynamam oluyor.. ama bunu söyleyenlerin yüzde doksanı gidip farklı oyunlara wow un aylık ücreti olan 25-30 tl nin katlarını yatırıyor ... ayrıca onların oynadıkları oyunlar BEDAVA :)...

öncelikle bu konu bi açığa kavuşsun istedim... PARA ÖDEMEDEN HİÇBİR OYUNU ADAM GİBİ OYNAYAMAZSINIZ...

eğer ben oyun oynayacağım diyorsanız mutlaka para vereceksiniz... bunun adı kimi yerde premium olur kimi yerde aylık ücret kimi yerde oyun parası ...

wow gelince eğer ing. bilmiyorsanız hiç uğraşmayın derim hatta hiç bulaşmayın hayatınız normal devam etsin çünkü inanılmaz sarıyor bi yerden sonra bırakamıyorsunuz en azından benim için öyle oldu..

ama her ne kadar hala 2 acc um da elimde olsa da onları sattıktan sonra kurtulmuş olacağım :)

Bu arada guild wars da oynuyorum ve en az para vererek oynanan oyun o sanırım :)

guild wars un 5 mil kayıtlı kullanıcısı wow unsa 12 mil kayıtlı kullanıcısı 8.5 mil aynı anda online kullanıcı rekoru var :)

bu mesaj sadece uyarı amacıyla yazılmıştır :P eğer başlamayı düşünüyorsanız neyle karşılaşacağınızı bilin :)
catapultra
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 5

Re: wow hakkında...

Mesajgönderen ibrahim » Çrş Kas 11, 2009 11:09 pm

eline sağlık güzel bi yazı olmuş
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen ibrahim » Çrş Kas 11, 2009 11:15 pm

wow zaten oynanılıcak bir oyun her yenüyle güzel bir oyun ve aynayanlada ilgileniliyor gm ler oyuncuya yardımcı olamak için varlar oyunda etrafta dolaşıp ben gm yim diye kasılmak için değil wow da çarın hack lense kayıtlı log dosyalarından olayın çözülmesi en geç bir gün sürüyor haclenen mallarını geri alıyorsun bir çok online oyunda bu tam bir hayal bırakın malları geri almayı haclendim diyeceğiniz yetkili bile yok ortalarda wow bu yönüylede çok taktir ettiğim bir oyun tabi bu yazdıklarımı kendim yaşamadım ama sağdan soldon duyduğumuz okuduğumuz seyler vede çok ilginç gelmişti bana hack yediğinde malları geri alabilmek ordan aklımda kalmıştı hazır bunu sen yazmışkken altına ilave ediyim dedim
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen LordOFTheRings » Prş Kas 12, 2009 7:08 am

bence wow rahat bir oyun silkroadd presiz hiç rahat edemiorsun lag var falan wow stresssiz bir oyun oyunu oynamaya kalkmıstım arkadaşın çarını beceremedim bişi anlamadım :mrgreen:
LordOFTheRings

Dön World of war craft

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir