fifa 2002 diyince akla ne gelir sizce

fifa 2002den bir kare
FiFa 2003:evet şimdi sıra 2003te gerçekten muhteşem bir oyun fifanın dönüm noktası diyebileceğimiz çok gzl bir oyun ve benm cocuglumun oyunu gerçekten diğer fifa serilerine bakılcak olursan çok dha gzl grafikler olsun yeni uefa şampiyonlar ligi olsun müzikleri olsun sözün kısası oynayınca farkı rahatlıkla anlarsınız

fifa 2003ten bir kare
FiFa 2004:ım evet malesef pek iç acıcı konuşamıcam fifa serilerinin yüz karası şahsen hiç sevmem ve fifa severlerin pek hoşlanmadıgı bir oyun tek +sı carier sisteminin gelmesi ama bildiginiz gibi 2004teki sistem kötüydü grafikler kötüydü sözün acıkcası vasatın altında bir oyun

fifa 2004ten bir kare
FiFa 2005:muhteşem bir oyun ne denebilirki müthiş kontrol sistemi muhteşem carier sistemi buda fifa 2003 gibi fifanın yüz aklarından biri ve oynanabilirlik açısından çok gzl bir oyun hala yıl 2009 olmasına rahmen internettelerde mevcut ve oynanan bir oyun.bende zamanında çok oynamısımdır 2005 yılını hatırlayanlar bu oyunun call of dutyle zirve yaptıgını bilir

fifa 2005ten bir kare
FiFa 2006:evet buda fifa 2002 örnegindeki gibi vasat bir oyun ve world cupunun fersahlarca gerisinde benmde pek sevmedigim pesin gerisinde kalan fifanın beceriksizliği olarak adlandırdıgımız bir oyun ama world cup gerçekten harikaydı

fifa 2006dan bir kare
FiFa 2007:evet bir yüz akı dha gerçekten fifa 2007 bence fifa serisinin en gzl oyunlarından biri gerçekten grafikleri olsun oyun anlayısı tuslar vs. harika olmus fifa 2006 ve 2007 arasındaki fark çok ve yıllardır oynanan bir oyun ben şahsen çok severim.
fifa 2007den bir kare
FiFa 2008:fifa 2007ye benzerligiyle tanınıyor fifa 2007den azda olsa farklı ve bana göre dha güzel.carier sistemi harika ve bunun temelleri 2005te atıldı 2008te tavan yaptı 2009ta yerlere düştü bence fifa 2008 fifa serisinde pesi geride bırakan istisnalardan biri çok hos grafikleriyle fifa serverlerin sayısını artırdıgına şüphe yok
fifa 2008ten bir kareFiFa 2009:berbat tan anlamıyla berbat pembe yazıyla yazıorm pembeyi sevmem temsil etsin diye pembe yazıyla yazcam.çok kötü arkadaşlar carier sistemini anlamadım controller değiştirilmiş neden değiştirildi nie zorlaştırdılar anlamıyorm yıllardır süre gelen sistemi altüst ettiler fifa galiba kendini bitirmek istior herneyse sözün kısası fifanın kötü bir oyunu

NOT:ALINTI DEĞİLDİR ELİMLE YAZDIM EMEGE SAYGI ARKADAŞLAR

News