(Opd 4.02 ) Caplock ve pedala Basarak Çalıştıma

Oyun Pedalı Kulanma kılavuzları

(Opd 4.02 ) Caplock ve pedala Basarak Çalıştıma

Mesajgönderen ibrahim » Cum Tem 30, 2010 10:22 am

Oyun Pedalında Capslock açarak yada pedala basarak çalıştırma ( Dikkat burada anlatılanlar otomatik çalışan tuş basımları değildir )

1 nci adım= Tuş basımı ayarlamak için 1 numara ile gösterilen yeşil renkli tuşlara mouseniz ile ayarlamak istediğiniz harf yada sayılara basın
2 nci adım= programlamayı bitir 2 numara ile gösterilen programlamayı bitir tuşuna mouseniz ile basın
3 nci adım= 3 numara ile gösterilen alandan çalışma hız ayarı seçin ( en küçük sayı en hızlıdır en büyük sayı en yavaştır )

bunları yaptığımızda oyun pedalının pedalına bastığımız zaman hangi tuşları ayarlamışşak pedala bastığımız zaman o tuşlara basar eğer klavyemizden caplock açıncada ayarladığımız tuş basımlarının çalışmasını istiyorsak capslocker aç butonuna basınız bu durumda klavyemizden capslock açtığımız zaman ayarladığımız tuş basımları çalışıcaktır capslockker özelliğini iptal etmek için capslocker kapat butonuna basınız

eğer daha önceden dosyadan hazır ayarlardan yüklediysek ve istemediğimiz tuşlar otomatik devreye giriyorsa fabrika ayarlarına geri dön tuşuna basarak oyun pedalının hafızasını ve yapıcağı işleri sıfırlayabilirsiniz
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Dön Oyun Pedalı Kulanma Kılavuzları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir