oyun pedalı 4.02 özellikler tanıtım

Oyun pedalı , karahan pedal , minor pedal , karahan pedalı

oyun pedalı 4.02 özellikler tanıtım

Mesajgönderen ibrahim » Prş Haz 17, 2010 1:40 pm

Oyun pedalı ne işe yarar ?
klavyeden oynanan ve sürekli olarak aynı tuşlara basmanızı gerektiren oyunlarda elinizin parmağınızın yorulmaması içindir.
sürekli olarak basmanız gerekn tuşları otomatikleştirir yada pedala bastığınız zaman içinde kayıtlı olan tuşlara sırası ile basar

Oyun Pedalı 4.02 özellikleri

Klavyede kulanılan tüm tuşlar Pedalda kulanılmak üzere ayarlanılabilir

Kendi hazırladığınız yada başkasının hazırladığı ayar dosyaları vasıtası ile her oyuna uyabilicek çeşitli ayarlar tuş basımları ayarlanılabilir

Kendinize özel tek tek canınızın istediği tuş basımlarına özel ayarlar yapılabilir

Neden Oyun pedalı nı tercih ediyim ?

Oyun pedalı piyasadaki en yüksek özellikleri sunan oyun pedalıdır Fiyatı rakiplerine göre çok daha ucuzdur internetten kişilerin yapıp satığı bir cihaz değildir işyerinden şirketen satın alınabilir

Ne tür avantajları var diğer lerine göre ?

Ayarlanabilir değiştirilebilir tuş basımları Tüm klavye tuşları kulanılabilir ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

Ayarlanabilir değiştirilebilir Çalışma hız ayarı ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

Ayarlanabilir değiştirilebilir zamanlama ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

otomatik işler Zaman tutarak istediğiniz tuşları kulanma Zaman ve kulanılıcak tuş basımlarını kulanan kişi istediği gibi ayarlıyabilir ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

Bastığı karakterleri sayarak krakter basma ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok ) ( örnek: oyunda skill kulanıyoruz her skill 100 mana harcıyor 19 defa bu skili kulanınca 1 tuşundaki manaya bas kulandığı karakteri say 19 defa kulandıysa bu karaktere bas)

Tek tuşla Dosyadan ayar yüklemek ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

Tek bir cihazla Farklı oyunlardada kulanılma özelliği ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

Bazı oyunlar için hazır ayar dosyaları ( sadece oyun pedalında mevcut Bu konuda rakibi yok )

son olarak karıştıranlar olabilir diye şunu ekliyelim oyun pedalı program değildir uyun pedalı klavye mouse oyun kolu gibi bir cihazdır bilgisayara bağladığınız zaman standart klavye mouse gibi bilgisayar tarafından algılanır .

kendine ait hafızası işlemcisi olan micro ebatlarda bilgisayar gibi çalışır ayar programı oyun pedalında kulanılıcak tuşları zamanlamaları ve diğer işlemleri oyun pedalının hafızasına atmak için kulanılır program tek başına hiç bir işe yaramaz oyun pedalı çalışmak için herhangi bir programa ihtiyaç duymaz ayarlamalar yapıldıktan sonra oyun pedalının ayar programını kapatın yada bilgisayarınızdan silin sorun olmaz kulanılıcak tuşları oyun pedalı kendi hafızasına alır fişten çekseniz bile bunları unutmaz ayarını değiştirmediğiniz sürece sürekli olarak aynı ayrlar ile çalışmasına devam edebilir

danışıcağınız sorucağınız her türlü konu için konun altına mesaj atabilirsiniz.

İletişim

YAZICI BİLGİSAYAR TİC LTD ŞTİ

halit paşa cad 29/31 dükno: 19/20 gaziosmanpaşa/istanbul/türkiye

+90 212 417 68 88 +90 212 417 68 89

Örnek videolar

( oyun pedalı sadece videodakiler ile sınırlı değildir burada görüceğiniz videolar sadece örnek olsun diye konulmuştur )

Oyun pedalı karahan tam gün adlı ayar dosyası videsudur

karahan online ayar dosyası oyun pedalı v4.02 için karahan online tam gün ayar dosyası ile çekilmiş video dur

oyun pedalı 4.02 karahan online da kosp bot gibi tam gün lvl kasabiliceğiniz karahan tam gün adlı ayar dosyası videosudur

bu ayar dosyasının özellikleri

karahan online tam gün exp kasmaya göre ayarlanmıştır 23456789 tuşlarına mana dizilir her 35 saniyede bir 23456789 tuşlarına basar 2dakika 35 saniyede bir e tuşuna 2 dakika 45 saniyede bir r tuşundaki buf sikillerine basar her 20 dakika 10 saniyede bir 0 (sıfır) tuşuna basar ve x tuşuna basar 0 tuşundaki petinizin mamasını verir x tuşu ile sayfa değiştirilir numlock açtığınızda 1 tuşuna basılı tutar 1 deki alan vuruşunuzla canavarları kesebilirsiniz skillerinizin dizilişi 1 tuşuna alan atak sikiliniz 23456789 tuşları mana 0(sıfır) tuşu petin maması e tuşu buf r tuşu buf her 3 sayfayıda aynı şekilde diziniz kesiceğiniz slota gidiniz bufları bir defa elle atın numlock açıp atak başlatın.

oyun pedalı 4.02 karahan online tam gün adlı ayar dosyası videosudur .
karahan onlineda tam gün afk olarak lvl kasabiliceğiniz şekilde ayarlanmıştır kosp gibi bot gibi lvl kasılabilir kosp tan bottan farkı slota karakterinizi sizin getirmenizdir bufları petin mamasını mana yı ve atağı otomatik olarak yapar aynı kosp yada bot gibi farkı kosp oyun pedalının kosp yada bot olmaması oyun pedalı tamamen donanımsal bir klavye mouse gibi donanımsal bir cihazdır kosp yada bot lar gibi oyunu hacklemez oyunun sağına soluna müdahale etmez

karahan tam gün videosu

videonun linki
http://www.metacafe.com/watch/4763078/k ... bilirsiniz

buda uzman 12 ile çekilmiş video oyun pedalının çalışmasını gösteriyor

oyun pedalı 4 xx minor kombo videosu
pvp serverde çekilmiştir
oyun pedalına bu ayar yüklendiğinde
caplock açınca yada pedalına basınca hızlıca minor yapar
vidonun linki
http://www.metacafe.com/w/4957591

oyun pedalı asasian kombo kralı ayar dosyası videosudur

oyun pedalına bu ayar dosyası yüklendiğinde caplock açtığınızda rrr rrr rrr yapar skilleri vurduğunuz zaman aradan bedeva r damage alırsınız dolaysı ile kombo vuruş yaparsınız numlock açtığınızda minor yapar scrollock açtığınızda zzzzzz yapar parmağınızın yorulmasını engeller

tag:
minor pedal , pvp minor pedal , karahan online pedal , karahan pedal , karah otomatik lvl kas , warrior pedal , ko pedal , kopedal , mana dolma süresine eşit pedal , hızlı minor pedal , asas pedal , asasian minor pedal , karahan online alan pedal , cs pedal , cs ser, ateş , karahan tam gün lvl kas , minor kombo , rrr kombo , rr kombo , r kombo , karaha pvp yardımcısı , karahan pvp pedal
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Re: oyun pedalı 4.02 özellikler tanıtım

Mesajgönderen demomaker » Prş Haz 24, 2010 9:15 am

Elinize sağlık karahan online da süper işe yarıyor otomatik olarak koxp gibi lvl kasılabiliyor çok güzel olmuş
demomaker
Gelişmiş üye
Gelişmiş üye

Rep puanı: 32

Mesajgönderen Süperpedal » Prş Haz 24, 2010 1:57 pm

bu kadar özelikli bir pedal ilk defa görüyorum harika bir pedala benziyor
Süperpedal
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen mkemal » Prş Haz 24, 2010 6:29 pm

çok güzel özellikleri var harika bir pedal yapanın ellerine sağlık bu arada merakımdan soruyorum türk malımı bu ?
mkemal
Gelişmiş üye
Gelişmiş üye

Rep puanı: 10

Mesajgönderen kadir1985 » Cum Haz 25, 2010 9:16 am

fiyatı ne kadar acaba
kadir1985
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen ibrahim » Cum Haz 25, 2010 9:18 am

kadir1985 yazdı:fiyatı ne kadar acaba

125 tl
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen kaynakçı » Cum Haz 25, 2010 4:45 pm

Enlerin pedalı olmuş dehşet bir pedal bu

en çok özellik

en iyi fiyat

en kolay ayarlanabilirlik

en çok oyunda kulanılabilme

saysak dahada enler çıkar :D

hep si en

en en en

enlerin oyun pedalı süper pedal çok güzel olmuş
kaynakçı
Üye
Üye

Rep puanı: 13

Mesajgönderen buzmavisi » Pzt Haz 28, 2010 9:04 pm

4.02 de gelen otomatik işler çok güzel olmuş elinize sağlık oyun pedalındaki özellikleri görünce diğer pedalların ne kadar ilkel olduğunu çok daha net anladım.

sadece karahan online da çalışan bir kutuyu bazı firmalar 250 tl ye satıyorlar oyun pedalında bahsi geçen kutudan daha çok özellik olmasına rağmen fiyatı 80 tl olması esnek yapıda değişebilir ayarlamalarının olması her yönü ile çok daha güzel bir cihaz reklam gibi oldu ama Yiğidi öldür hakkını yeme bence rakibi bile olmayan son derece güzel bir pedal elinize kolunuza aklınıza sağlık çalışmalarınızın devamını bekleriz
buzmavisi
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Rep puanı: 12

Mesajgönderen necdet » Pzt Tem 05, 2010 8:32 am

güzel olmuş yapanlara teşşekürler ellerine sağlık
necdet
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen karahancı » Pzr Tem 18, 2010 10:10 am

Başlangıçta biraz karışık geldi Pedalı kulanmak ama zaman içinde kulanma kılavuzunu okuyarak iyi bir gözlemleme yaparak oyun pedalını kendi çarıma uydurdum hemde çok güzel uydurdum ve karahan da güzel bir şekilde kasabiliyorum oyun pedalını alanlara yardımcı olmak için şunları söyleyebilirim karahan online için

1- oyun pedalının yanında verilen karahan tam gün adlı dosyada alan skilini 1 numaraya koyulmuş alan skili bir numarada basılı tutrulduğu zaman pot basınca alan atama işi duraklıyor halbuki q tuşuna koyunca duraklamıyor ben de karahan tam gün adlı dosyayı değiştirdim hızlı koşma becerisini 1 numaraya koydum alan skilini de q tuşuna koydum bu şekilde daha güzel kasıyor ruh yada can potu bastırınca alan sikilinde duraklama olmuyor işine yarayanlar olabilir diye değiştirilmiş dosyayı ekliyorum buraya

Edit: ibrahim
değiştirdiğiniz ayar dosyası
karahan-online-hazir-ayarlar-f201/opd-karahan-tam-gun-t2900.html
kısmına taşınmıştır katkılarınızdan dolayı teşşekür ederiz.
Edit: ibrahim. son

değiştirilmiş dosyayı karahan tam gün adlı ini dosyasını açın üzerine yapıştırın ve kaydedin ve pedala yükleyin hepsi bu kadar bu şekilde daha güzel oluyor

oyun pedalı şimdiye kadar gördüğüm en ilginç cihazlardan birisi ayarlamasını öğrenince neyin nasıl yapıldığını iyice anlayınca bağımlılık yapıcak kadar güzel bir cihaz başlangıçta biraz karşık gelmişti ama şimdi son derece memnunum zaten mantığını anlayınca son derece kolay yapılabiliyor elinize sağlık karahan da gayet güzel lvl kasmaktayım.
karahancı
Yeni üye
Yeni üye

Sonraki

Dön Oyun pedalı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir