Önerileriniz Fikirleriniz

Oyun pedalı , karahan pedal , minor pedal , karahan pedalı

Önerileriniz Fikirleriniz

Mesajgönderen ibrahim » Sal Haz 29, 2010 8:52 am

Bu Bölümde oyun Pedalını daha çok nasıl geliştirebiliriz ? Fİkirlerinizi Önerilerinizi Almak isteriz

Öneriliriniz bu başlık altında toplanıp ilgili kişiler Trafından bakılıcaktır önerilerinize fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacımız var

1- Oynadığınız oyuna Uyabilicek hazır dosyalar yapılmasını istemek
2- oyun pedalının özelliği oynadığınız oyuna yetmiyorsa yeni versionlara istediğiniz özelliğin eklenmesini talep etmek
3- şu özellik olsaydı daha güzel olurdu
4- bu kısım zor anlaşılıyor şöyle yapsanız daha iyi olurdu

Gibi Her türlü öneri ve görüşlerinize açığız.
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Re: Önerileriniz Fikirleriniz

Mesajgönderen rert671 » Prş Tem 01, 2010 8:53 pm

Selam

Pedalla ilgili soyle bisey soyliyebiliriz...

1-Knighta Okçulara özel hazır kod kullanılabilir.
10 sn sonra pot ve mana fln bassın.

2- Program biraz daha açıklayıcı olabilir kullanım kolaylığı açısından iyi olur. bir çoğumuz bilmiyoruz

3- ve diger online oyunlarada kullanım son destan gibi.

4- Bide run time hataları giderilirse iyi olur . iyi çalışmalar
rert671
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Prş Tem 01, 2010 9:54 pm

rert671 yazdı:Selam

2- Program biraz daha açıklayıcı olabilir kullanım kolaylığı açısından iyi olur. bir çoğumuz bilmiyoruz

önerilerin için teşşekür ederim

run time hatalarının çoğu 4.02 de giderildi hatta benim görebildiğim yok 4.02 de gördüğünüz bir hata varsa runtime olarak bildirirseniz neyi naptığınız zaman ortaya çıkıyor bir sonraki versionda düzeltilebilir

knightta bende archer karakteri ile çok oynadım ama archera bi ayar yapmak gereklimi acaba ? her tarafta koxp var bilemiyorum&  ama gerek var diyorsan nasıl bi macro istediğini detaylı olarak yazarsan ilgilenilebilir

son destanda nasıl bir işleme ihityaç duyuluyor bilgi verebilirsen onunlada ilgilenilebilir.

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen rert671 » Prş Tem 01, 2010 10:51 pm

ibrahim yazdı:

run time hatalarının çoğu 4.02 de giderildi hatta benim görebildiğim yok 4.02 de gördüğünüz bir hata varsa runtime olarak bildirirseniz neyi naptığınız zaman ortaya çıkıyor bir sonraki versionda düzeltilebilir

knightta bende archer karakteri ile çok oynadım ama archera bi ayar yapmak gereklimi acaba ? her tarafta koxp var bilemiyorum&  ama gerek var diyorsan nasıl bi macro istediğini detaylı olarak yazarsan ilgilenilebilir

son destanda nasıl bir işleme ihityaç duyuluyor bilgi verebilirsen onunlada ilgilenilebilir.

soyle söyliyim
şu aralar koxp iyi degil. heaven firede yeni sürüm cıkrtmıyor belki ileride kalkar 10 - 15 sn aralarla pot basarsa iui olur oto canavar secimi yani bi macro olursa iyi olur

son destandada oto canavar secimi var ama biraz ugrasmak lazım skilleri oto basması için şimdiden tesekkurler
rert671
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen ibrahim » Cum Tem 02, 2010 9:17 am

rert671 yazdı:
ibrahim yazdı:

soyle söyliyim
şu aralar koxp iyi degil. heaven firede yeni sürüm cıkrtmıyor belki ileride kalkar 10 - 15 sn aralarla pot basarsa iui olur oto canavar secimi yani bi macro olursa iyi olur

son destandada oto canavar secimi var ama biraz ugrasmak lazım skilleri oto basması için şimdiden tesekkurler

bi sonraki sürümde bunları göz önüne alıcam teşşekürler

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen ayhanbaylan » Pzt Ağu 02, 2010 11:01 pm

Benimde karahan için bir önerim olucak yere düşen malzeme için toplama tuşu ayarı yapılabilir bu varmı onuda araştırmadan söledim varsa k bakmayın şimdiden :)
ayhanbaylan
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen ibrahim » Sal Ağu 03, 2010 8:07 am

ayhanbaylan yazdı:Benimde karahan için bir önerim olucak yere düşen malzeme için toplama tuşu ayarı yapılabilir bu varmı onuda araştırmadan söledim varsa k bakmayın şimdiden :)

ayhan bey hazır ayarlarda yok ama sizin için bir tane yapıyım madem istediniz telefonda konuştuğumdan hatırladığım kadar siz karahan tam gün kulanıyordunuz gün içinde karahan tam gün programına bir toplama ekleyim hazır ayarlar kısmına koyarım

yanlız toplama işini petlere yaptırmanız daha uygun olur kanatindeyim keza oyun pedalına toplattırdığımız zaman her şeyi toplar para çöp herşeyi çantanız hemen dolar bu durumda sadece paraları toplamaya başlar.

halbuki 1 lvl ken takılan petlerin hepsi %100 yaptığınızda sadece para nadir ve şeçkin itemleri toplar uzman seviye ve üstü petler para toplamaz ben kendim şöyle yapıyorum %100 bir casus takıyorum hem defansından hemde para ve item toplama özelliğinden faydalanıyorum sizede öyle yapmanızı tavsiye ederim ama dersenizki itemin önemi yok para toplasın yeter ozaman oyun pedalına toplatırsınız

Buyurun ayhan bey isteğiniz üzerine karahan tam gün ayar dosyasına para toplama eklenmiş hali

karahan-online-hazir-ayarlar-f201/opd-karahan-tam-gun-para-toplamali-t2921.html

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Dön Oyun pedalı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir