Bunu yazarken level 25 yeni olmuştum ancak, genelde kendimden büyük level'li yerlerde dolaşmayı sevdiğimden, Horde(veya durumunuza göre Alliance) karakterlerin açık hedefi halinde oluyorsunuz.Honor sistemi çıktığından beri, bu şeylerin üstüne bir de ganking eklendiğinden dolayı iş ciddi biçimde can sıkmaya başladı.Burada benim yaptıklarım yazılı , bence oyuna ara vermeden önce bunları bir deneyin.
1)Yerinizi bilin
Her zaman Harita açmayı birincil hedef edinin.Questinizin nerde olduğunu bildiğiniz için yollardan gitmek asla size yarar sağlamaz.Bu yüzden alanları açın, bölece az da olsa experiance puanı da kazanacağınız için zamanınız boşa gitmemiş olacaktır.
2)Heartstone çok önemlidir
Oyundaki bence en önemli şey heartstone.Sizi istediğiniz yere ışınlamasından ibaret değil bu sadece.Sizi Ganker'lerden kurtaracak veya dev yüksek level'li Raid partilerinin arasından kaçıracak olan bu taştır.
3)Yeni bölgelerde dost yerleşimleri bulun, flightpath'leri açın
Friendly ve Contested bölgelerinizde her zaman güvenli bir yerleşiminiz mevcuttur.Bu bölgeleri bilin ve kaçmanız gerektiğinde oralara kaçın.
4)Etrafınıza bakın!
Contested bölgelerde her zaman tehlike altındasınız.Bu yüzden bunu bilerek ilerleyin.Etrafınıza bakın.Düz koşmayın.Kendinize güvenmiyorsanız, yolları kullanmayın, moblardan kaçmasını bilin.Genelde her tarafta yaratıklarla karşılaşmadan gidebilecek,
tepeler arası patikalar bulunmaktadır.
5)Enemy Bölgelere level 50-55 olmadan tek başınıza Quest yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin.
Bu konuda bana karşı çıkabilirsiniz, ancak yanınızda bir arkadaşınız bile olması oldukça iyidir.Enemy bölgelerde tek başına üstelik tek ...

News of Wow Karakter Yapılandırma Rehberleri