Zaman: Prş Şub 09, 2012 11:08 pm

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Runes of magic Add-on Makrolar scripler

Site map of Runes of magic Add-on Makrolar scripler » Forum : Runes of magic Add-on Makrolar scripler

Runes of magic Add-on Makrolar scripler bölümü forumu

rom macro komutları örnekler

Oyunu türkçe oynarken /script komutu değişiyor mu bilmiyorum ama ingilizce oynarken nasıl olduğuna dair kısa
örnekler verebilirim.

UseAction(); komutu ile belirlediğiniz slottaki skili veya makroyu çalıştırabilirsiniz.
Ben makroları daha çok savaşçı sınıfı ile kullanıyorum.Tek bir tuşa basarak bazı işlemler yaptırıyorum, mesela;

Code: Tümünü seç
/script
if (UnitHealth("player")/UnitMaxHealth("player")>.60) then UseAction(27);
else UseAction(33);
UseAction(27);
end;

Bu makroyu Attack ismiyle kaydedip 21.slota yerleştirdim, slotun tuşunuda " olarak atadım.
Yaratığı seçip tuşa bastığımda bu makro önce karakterimin sağlığının durumunu ölçüyor, burada %60 olarak belirledim.
Sağlığım %60' ın üzerinde ise 27.slotta bulunan skill veya makro çağırılacak değilse önce 33.slotta bulunan Pot basılıp
sonra 27.slota devam edilecek.

27.slota şöyle bir makro ekledim;

/script
if (UnitLevel("target")>(UnitLevel("player")+3)) then DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(" Unit Level is High "); MoveBackwardStop();
UseAction(80);
else UseAction(28);
end;

Bu makro seçtiğim yaratığın leveline bakarak benim belirlediğim bir seviyeden yüksek olup olmadığına karar veriyor.
Eğer yüksek ise karakter hareket etmiyor, chat ekranına mesaj basıyor ve boş olarak belirlediğim bir slota gidiyor.Değilse 28.slota.

28.slottaki makro;

/script
if (UnitHealth("target")==0) then UseAction(80);
MoveBackwardStop();
DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("It's dead");
else UseAction(1);
UseAction(6);
end;

Yaratığın sağlığına bakarak ölü olup olmadığına karar veriyor boşuna skill basmaktan kurtarmış oluyor.Ayrıca chat ekranına mesaj gönderiyor.Yaratık ölü değilse 6.slota gidiyor.

Son olarak 6.slotta ise;

/script
if (UnitDebuff("target",1)=="Weakened") then UseAction(4);
elseif (UnitDebuff("target",1)=="Vulnerable") then UseAction(3); ...
Read more : rom macro komutları örnekler | Görüntüleme : 1071 | Cevaplar : 0

Addonlar curse client

Addonlar curse client
Öncelikle Bu programi kuracağız Curse Client
Buradan yada ana sayfadan http://www.curse.com/client/ Downlad For PC yazan butona basiyoruz ve indiriyoruz.
Indirdikden sonra programı kuruyoruz. Sonra programı açıyoruz. actıgımız zmn bu ekran gelicek Burada "Sing Up" yazan yere tıklıyoruz ve acılan sayfadan Kayıt işlemmizi gerceklestiriyoruz

Ardından programa geri dönüyoruz ve Sign in yazan yere siteden almıs oldugumuz kullanıcı adımızı ve sifremizi giriyoruz

Simdi İşlem sırasını sayısal olarak gösterdigimiz sekilde sayıların yanındaki butonlara basıyoruz

Ayarlar bu sekilde olacak

Sonra sırasıyla gene

bunlarda bende kurulu olan addonlar ki Şiddetle öneriyorum bunları kurun cok daha fazla zevk alacaksınız. bir tek wowmap'ı yüklemeyin dierleri kesinlikle sart

Bunları kurduktan sonra oyun arayüzü bu sekilde olacak Tabii gerekli bir kac ayar var onları göstericem

Addonlar curse client
Read more : Addonlar curse client | Görüntüleme : 364 | Cevaplar : 0

inventory görüntüleyici v1.3 by Duzenbaz

Açıklama:

Hiç birden çok karakter arasında çeşitli depolarınızıevinizi veya anahtar karakterinizi ziyaret etmeden ne var ne yok öğeleri bilmekistedin mi?

Hiç karakterinin sırt çantasındaki itemin veya o anda üzerinde olmayan fakat bankanda olduğunu düşündüğün itemi bankaya gitmeden bilmek istedinmi?

Hiç şu anda ne giydiğini konum ile bu öğeleri karşılaştırmak istedi mi?

günlük görev yaparken görevi teminin bankanda sandığında ve sırt çantanve ve toplamda kaç tane olduğunu bilmek istedinmi?

Eh, şimdi yapabilirsiniz.

Kurulum:
öncelikle klasörü rardan çıkartıyoruz
C:\Program Files\GamersFirst\Runes of Magic TR Beta\interface\AddOns
konumuna atıyoruz ve oyuna giriyoruz oyun içersindeyken

/iv yazıyoruz ve envanter görüntüleyici kullanıcı arayüzü açılıyor (/inventorygoruntuleyici de yazabilirsiniz)

küçük haritanın köşesinde ikon olarak görmek için

/ iv Minimap yazıyoruz

Resimler:

tamamen tarafımca hazırlanıp editlenmiştir mantığını çözmek için harcadığım zamanı yazmama gerek yok sanırsam
Bi teşekkür yeter

Download için Tıkla

Read more : inventory görüntüleyici v1.3 by Duzenbaz | Görüntüleme : 345 | Cevaplar : 0

Rom Mektup V1.0 addon

Rom Mektup V1.0 addon
evet durmadan Addon türkçeleştirmeye devam ediyorum

Özellikler:
oyunda posta kutumuzun kullanımı kolaylaşır

Kullanım:
Klasörü rardan çıkartıp

C:\Program Files\GamersFirst\Runes of Magic TR Beta\interface\AddOns dizinine atıp oyuna giriniz

Resimler:

Download için Tıkla

Bi teşekkür Yeter

Rom Mektup V1.0 addon
Read more : Rom Mektup V1.0 addon | Görüntüleme : 588 | Cevaplar : 0

İkarus AddOn TR

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=24284
İkarus AddOn TR

Elimden geldiğince türkçeleştirmeye çalıştığım bu addon, sizin ve grup arkadaşlarınızın barlarını değişik şekil, renk ve boyutlarda edit lemenize imkan verir...

- Oyuncu ve grup barları.
- Buff ların boyutlarını ve yerlerin.
- Hedef, hedefin hedefinin bar, cooldown ını ve boyutu.
- Bunların hepsinin renkleri. v.s.

__ Dosya İndirme Link' i __

İkarus AddOn TR
Read more : İkarus AddOn TR | Görüntüleme : 219 | Cevaplar : 0

Add-ons curse client

http://rom.curse.com/

Bu adreste birçok yardımcı adons var ama dil farkı yüzünden bazı sorunlar yaşanıyor.

öncelikle bu linkten curse clientini indirin.

Pc nize kurun

Sonra siteye üye olun program üyelik istiyor.

ayarları resimdeki gibi yapın

sonra siteden beğendiniz adonsu seçin ve kurun bu kadar basit istemediğinizide kaldırabiliyorsunuz hiçbir yan etkisi yoktur :D
Read more : Add-ons curse client | Görüntüleme : 132 | Cevaplar : 0

rom Addon Ayarlar

rom Addon Ayarlar

Aynen benimki gibi ayarlarınız olması için sırayla resimlerde göründügü gibi ayarları yapın
en soldaki sari disli seklindeki dügmeye basıyoruz
Xbar'a basıyoruz sonrada cıkan sekmelerden general ve aynın resimdeki gibi ayarları birebir yapıyoruz
Sonra Xbar'ın altında acılan sekmelerden Buttons tusuna basıyoruz ve ayarları aynı resimlerdeki gibi tek tek yapıyoruz

Burda'da maple olan ilgili ayarlar var.önce Xframes tusuna basıyoruz sonra altdan acılan sekmelerden minimap ı seciyoruz ve ayarları aynen benimki gibi yapıyoruz Ve en sonda Save diyoruz.
Ve bitti.
Hatalarım ve eksiklerim olmussa düzeltmeye calısırım. aklıma geldikce yararlı bilgiler oyun hakkında yazarım daha.

rom Addon Ayarlar
Read more : rom Addon Ayarlar | Görüntüleme : 342 | Cevaplar : 0

rom addon oto pot basma anlatımı

ilk once forumda bulunan addon programını anlatıldığı gibi yükleyin sonra
nbuff eklentisini yükleyin orada bulamadıysanık bu linkten indirip manuel olarak kopyala oyunun icindeki Runes of Magic TR Beta\interface klasörüne girip AddOns diye klasör acın ve icine atın
sonra oyuna girin ve normal yazı yerinden şu komutu yazın
/nb sonra nbuff ayar bölümü acılacak oradan potlarınızı koyduğunuz yerleri secin %delerini ve potun olduğu yeri yazın ve save deyip cıkın sonra otomatik potunuz calışmaya başlasın

manuel indirme linki:http://rom.curse.com/downloads/rom-addons/details/nbuff-smart-self-buff-self-heal/download/340974.aspx
manuelle tıklayıp indirin

bir teşekkürü cok görmeyin

Read more : rom addon oto pot basma anlatımı | Görüntüleme : 597 | Cevaplar : 0

rom Hızlı Sınıf Değiştirici

neye yarar:
ev hizmetçisinde sınıf değiştir seçeneğini tıkladığımızda direk 1.sınıfla 2.sınıfı yer değiştiriyor
(yani ordan seçeneklerden uğraşmamıza gerek kalmıyor)

C:\Program Files\GamersFirst\Runes of Magic TR Beta\interface\AddOns
dizinine rardan çıkan klasörü atıp oyuna giriyoruz

indirmek için tıkla

Alternetif1: Tıkla

iyi oyunlar

Read more : rom Hızlı Sınıf Değiştirici | Görüntüleme : 231 | Cevaplar : 0

Rom Pbİnfo %100Türkçe ( resimli anlatım )

rom Pbİnfo %100Türkçe ( resimli anlatım )

arayüzü açmak için oyun içinde /pbic yazınız

Download:

Link 1
Alternatif
Alternatif2

İyi günlerde Kullanın

rom Pbİnfo %100Türkçe ( resimli anlatım )
Read more : Rom Pbİnfo %100Türkçe ( resimli anlatım ) | Görüntüleme : 401 | Cevaplar : 0

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6100 mesaj • Toplam 2890 başlık • Toplam 3281 üye