Zaman: Çrş May 23, 2012 6:51 am

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Oyunlar

Site map of Oyunlar » Forum : Oyunlar

Knight online , Silkroad online , Runes of Magic , Metin2 online , Karahan online , Almeha online , World of war craft , Cabal online , Combat Arms , The Conquerors , Urban terror , Counter Strike Online , Oyun Hileleri , Tüm Oyun konsolları , Normal oyunlar , silkroad online görevler , silkroad online haritalar , silkroad online rehberler , silkroad online video ve resim , Silkroad hileleri , silkroad genel bilgilendirici konular ( rehberler ) , Knight Online Haber ve Duyurular , Knight Online Bilgi Paylaşım , Knight Online Görevler , knight Online Karakter Yapılandırma , Knight online haritalar canavarlar , Knightonline videolar , Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz), Zanaat Merkezi, Klanlar, Runes Of Magic Resimler, Runes of magic görevler, Runes of magic Videolar, Runes of magic Add-on Makrolar scripler , metin2 online muhabbet, metin2 kılavuzlar&rehberler, metin2 krakter yapılandırma, metin2 video ve resim, Metin2 lonca tanıtım, metin2 görevler (quest), Metin2 haritalar , Cabal online Rehberler ve Sorular, Cabal online Pazar Alanı, Cabal online Resim Ve Video Paylaşım Alanı, cabal online Guild Tanıtımları..., cabal online Görev Anlatımları Resimli , cabal online genel konular
Forum kuralları
Knight online , Silkroad online , Runes of Magic , Metin2 online , Karahan online , Almeha online , World of war craft , Cabal online , Combat Arms , The Conquerors , Urban terror , Counter Strike Online , Oyun Hileleri , Tüm Oyun konsolları , Normal oyunlar , silkroad online görevler , silkroad online haritalar , silkroad online rehberler , silkroad online video ve resim , Silkroad hileleri , silkroad genel bilgilendirici konular ( rehberler ) , Knight Online Haber ve Duyurular , Knight Online Bilgi Paylaşım , Knight Online Görevler , knight Online Karakter Yapılandırma , Knight online haritalar canavarlar , Knightonline videolar , Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz), Zanaat Merkezi, Klanlar, Runes Of Magic Resimler, Runes of magic görevler, Runes of magic Videolar, Runes of magic Add-on Makrolar scripler , metin2 online muhabbet, metin2 kılavuzlar&rehberler, metin2 krakter yapılandırma, metin2 video ve resim, Metin2 lonca tanıtım, metin2 görevler (quest), Metin2 haritalar , Cabal online Rehberler ve Sorular, Cabal online Pazar Alanı, Cabal online Resim Ve Video Paylaşım Alanı, cabal online Guild Tanıtımları..., cabal online Görev Anlatımları Resimli , cabal online genel konular

Krowaz İtemleri yapımı resimli anlatım

Baal(2H axe), Nebiros(1H spear), Wirinom(2H sword) :

Undefeatable: Hedef belli bir süre party tarafından teleport (summon) edilemez
Weak Dwarf: Düşmanı küçülterek düşmanın attack ve defansını %5 oranında düşürür
Chaos: Düşmanların skill dolma süreleri uzamaya başlar
Sweet kiss: Hedefe heal yapılmasını engeller

Raum(Dagger) :

Chaos: Hedef belli bir süre HP pot kullanamaz
Awkward Thief: Attack yapıldığı zaman hedef silahlarını kullanamaz

Windforce(Bow) :

Severe Diet: Hedef belli bir süre HP pot kullanamaz
Awkward Thief: Attack yapıldığı zaman hedef silahlarını kullanamaz
Warm Downpour: Attack bütün alana etki eder

Fulitol(Staff Flame), Molok(Staff Glacier), Faun(Staff Lightning) :

Trainer Kate: Hedefi pet e (kaul) dönüştürür
Aztec Gold: Attack hedefi ölümsüze çevirir.

Leonar (1H Priest Mace) :

Mean: Attack belli bir süre hedefin görüşünü yok eder.

Gab (Shield) ...
Read more : Krowaz İtemleri yapımı resimli anlatım | Görüntüleme : 1234 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

ANNENİN ANLAMI VE OYUN İÇİN ANAYA KÜFREDENLER

Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk yaratıcısına sormuş;
'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum.'
Yaratıcı; 'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın.'
Çocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! .'
Yaratıcı; 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana.' Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .'
'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır.' der yaratıcı..

O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eğer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ...''''Meleğinin adının önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''

Şimdi O Meleklere Küfür Eden insanlıktan nasibini almamışlara sesleniyorum. Bir insan Nekadar adi olursa olsun O MELEKLERE ASLA KÜFREDİLMEZ

Onlar sizi giymeyip giydiren içmeyip içtiren aç kalıp sizi doyuran gece sizleri için hiç uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta küfür edebiliyorsunuz SİZ KENDİ ANNENİZE KÜFÜR ETTİREBİLİRMİSİNZ ACABA.

şimdi düşünün ve yorum yazın anaya küfredenler.

bu konuyu diğer forumlarda dolaşan arkadaşlar lütfen paylaşsın.bizim sitemizde çok şükür bu kadar kendini küçük duruma düşüren arkadaş yok
Read more : ANNENİN ANLAMI VE OYUN İÇİN ANAYA KÜFREDENLER | Görüntüleme : 83 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

Dolandırıcılar 1: Rebirth li itemlere DİKKAT

Rebit Md shard ...vb ürünler özellikle REbirth +1 Lere dikkat edin
anlatım:adamın teki piyasası 400 m olan shard +7(rebirth +1)diyelim adam 300 m diye seLL felan yazıyor
b: Bizim saf ve temiz arkadaslarımız Pm atıyor aga ben alabilirim... nerdesin
a: Gel kardeş inn liena
b: biraz indirim olmasmı be aga
a: tamam gel yaparız bişiler sana 285 olsun hadi yine iyisin
b:Tmm abi hemen geliorum
1 dk geçiyor işlem başlıyor
b adamı Shard +7(rebirth +1 ) i pazara önce normal fiyatından 400 den koyuyor.
a: aga 400 den koymuşsun
b: pardon kardeş düzeltiyorum
bi süre geçiyor
adam Shard +1 No rebirth (high glass posion basılı) shardı koyuyor aynı market kutucuguna Bu sayede High glass
item rebith basılmış gibi Shard yazısı Pembeleşiyor
a kişisi tak posionu bide +1 i görünce pembe olarak kimse almasın diye hemen shardı çekiyor.

bugünlerde akarada Butür dolandırılmalara Çok sık geldim ama yemedim
yiyen bitanesi vardı tabi nebiçim sızlanıordu üzüldüm
xxxx kişisi dolandırıcıdır diye bagırıordu sanki bagırsada ne farkeder polismi var Gm mi var olsa neyazar
bugüne kadar gm ne işe yaramşta paranı geri versin
Read more : Dolandırıcılar 1: Rebirth li itemlere DİKKAT | Görüntüleme : 85 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

Moradonda dikkatli olun

Az önce C-West serverından geldi bu bilgi...Moradona resmen katliam olduğunu söylüyorlar..K.osp ile moradonda herkesin öldürülebildigi söyleniyor SS lerle de dogrulandı diyebiliriz..

Resmi olarak onaylanmadı hala ama durum şu an bundan ibaret.İhtimaldir ki diğer serverlara da yakında sıçrayacaktır..

Bazı forumlarda moradonda expe yatıldığı hakkında konular açıldı.Knightonlineworld Türkçe forumundada bu konu resimlerle mevcut.İşte o konu

Panik havası yaratmak istemem ama önleminiz alın derim..

Exp düşüyor NP gidiyor ama ekranınızda hiçbir uyarı görünmüyor exp çizginizdeki ve npnizdeki kayıp dışında...

Ama en kötüsü bunu yapanlar yanlarında getirdikleri Rezzerlar sayesinde sizi defalarca kesebiliyor...

http://img5.imageshack.us/i/19779116.jpg/

http://img5.imageshack.us/i/78080999.jpg/

http://img269.imageshack.us/i/99018067.jpg/

http://img196.imageshack.us/i/pffff.png/

http://img207.imageshack.us/i/thehacker.png/

http://img195.imageshack.us/i/damit.png/

http://img196.imageshack.us/i/therewego.png/

http://img15.imageshack.us/i/karushacker.png/<!--QuoteEnd-->
Read more : Moradonda dikkatli olun | Görüntüleme : 78 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

MASTER İTEMLERİ ARTIK CIKMIYOR, safir sristal opl kıtlıgı gi

arkadaslar dun gun boyu denediğim halde cıkmadı itemler mavi kalp bile denedim artık cannot trade diyen mavi kalp cıkıyor siz siz olun elinizdekilere değer verin zaten suanda mavi tüp olmus 30m:)......
Read more : MASTER İTEMLERİ ARTIK CIKMIYOR, safir sristal opl kıtlıgı gi | Görüntüleme : 77 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

İstediğiniz clanın simgesini (Ç)almak (Resimli anlatım)

Herkese Merhabalar.
Bu anlatım sayesinde istediğiniz herhangi bi clanın simgesini kullanabilecekseniz şeffaf transparan normal (hepsi)

Anlatıma geçiyorum..

.ilk önce www.kingofknight.com adresine giriyoruz ve sol tarafta gördüğümüz menüden Signatures seçeneğine tıklıyoruz

Ve 2. olarak simgesini almak istediğimiz clandan bir playerin nickini tam olarak bilmemiz gerekiyor

Örneğin; Ben akaradaki XxXDostlarXxX clanından IMAZOTI kullanacam

karşımıza gelen yerden Server : Akara seçiyorum ve Character Name soran yerede IMAZOTI yazıyorum ve diğer yerlere dokunmayıp Continue diyorum..

Karşımıza IMAZOTI nın karakter ve clan bilgilerinin bulundugu küçük bir avatar gelecektir bu avatarın herhangi bir yerine mouse ile tıklıyoruz...

Gördüğünüz gibi mouse ile tıkladıgımız yerde XxXDostlarXxX Clanının simgesi göründü

Bu görünen küçük simgeye sağ tıklayıp farklı kaydet diyoruz ve 32x32 sembolu bilgisayarımıza kaydediyoruz şeffaf olan sembolleride aynı şekilde kaydediyoruz sonradan bir ayar yapmanız gerekmeyecek direk şeffaf olarak kullanabileceksiniz..
Read more : İstediğiniz clanın simgesini (Ç)almak (Resimli anlatım) | Görüntüleme : 212 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

Çeşitli Şans İtemleri ve Elde edilen yerler

Christmas Present : Cristmass Tree isimli Mob

Lotto : Çeşitli Eventler ve lunar gate savaşında kaybedenin savaş townunda çıkan remment isimli guarddan çıkar ayrıca bu guarddan çeşitli unique item de çıkabiliyor.

Abyss Gem : 20-29 ve 30-39 level Border Deffance War kazananlar 1 adet 40-49 level Border Deffance War kazananlar 5 adet . Delostaki canavarlar.

Red (Kırmızı) Kutu : 50+ level Bütün Border Deffance War kazananlar

Green (Yeşil) Kutu : 46-59 Forgotten Temple kazananlar

Blue (Mavi) Kutu : 60-53 Forgotten Temple kazananlar

Fragment of Arrogance : Bifrost - Arrogance isimli mob

Fragment of Gluttony : Bifrost - Gluttony isimli mob

Fragment of Rage : Bifrost - Rage isimli mob

Fragment of Sloth : Bifrost - Sloth isimli mob

Fragment of Lechery : Bifrost - Lechery isimli mob

Fragment of Jealousy : Bifrost - Jealousy isimli mob

Fragment of Avarice : Bifrost - Avarice isimli mob

Black (Siyah) Gem : Tüm levelde Juraid Mountain berabere kalan veya yenilenler

Green (Yeşil) Gem : 70,71 level Juaid Mountain kazananlar

Yellow (Sarı) Gem : 72,73,74 level Juraid Mountain kazananlar

Red (Kırmızı) Gem : 75,76,77 level Juraid Mountain kazananlar

Silver (Gümüş) Gem :78,79,80,81,82 level Juraid Mountain kazananlar

DN : Buradaki şans itemlerinin bazıları USKO serverlarından ...
Read more : Çeşitli Şans İtemleri ve Elde edilen yerler | Görüntüleme : 174 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

third party tool or illegal Hatasına kesin çözüm %100 gir iç

Merhaba Arkadaşlar 1-2 Haftadır Knight Onlinenin Sisteminden kaynaklanan bir hata ile karşı karşıyayız Aynı hata bendede vardı kendim deneyerek buldum ve işe yaradığını gördüm kesinlikle sizde benim anlatımımdan sonra bu hatayı almayacaksınız

Hatanın Tamamı :
third party tool or illegal activity has been detected
knightonline will be closed
Bu Hatanın Türkçesi : İllagal (Yasadışı Programlar)Kullanmaktan Knight Online Size Yasaklanmıştır Demektir Bu bir banned Deildir

Bilip bilmeden banneddir deyip milleti korkutmayın!

Hatanın türkçesindende anlaşıldığı üzere siz ****-tbl gibi illagal yasak olan programlar kullandığınızda oyun sizi görmüş ve içeri almamaya başlıyor. Bazı kişiler diyyorki ben hiç **** - tbl kullanmadım nasıl oluyor diyyorlar o da 3.dereceden yani partynizdeki biri kullanıyor sizede aynı hatayı veriyor.

İşte Çözüm ! ! !

1- İlk Olarak Bilgisayar Kullanıcı Hesaplarına Giriniz.

2-Herkesin bilgisayarında olan Guest Hesabı Vardır onu açınız
Not:Guest Hesabı silinmez Kırılmaz sadece kapatılıp açılır

3-Guest Hesabını Oturumunu açtıktan sonra Oturumu Kapatınız

4-Sonra size Bilgisayarınız 2 şık sunacak bir normal oturumunuz ismi neyse birde guest hesabınız Evet ordaki guest hasabınıza basınız

5-10-20 sn sonra oturum açıldıktan sonra knightonline ye girerek Tadını Çıkarınız Artık third party tool or illegal activity has been detected knightonline will be closed Bu sorunu almicaksınız

Not: Oyuna Artık Guest Heabından Gireceksiniz Dier ...
Read more : third party tool or illegal Hatasına kesin çözüm %100 gir iç | Görüntüleme : 92 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

999Ban yiyen arkadaşlar için birkaç ticket örneği

ARKADAŞLAR EN BAŞTAN SÖYLÜYORUM HEPSİ ALINTIDIR SADECE YARDIMCI OLMAYA CALISTIM SİTELERDE BAN LANAN ARKADASLARIN SİTEMLERİ ÇOĞALDI YARDIMCI OLUCAK BİR KONU HAZIRLIYIM DEDİM
TİCKET ÖRNEK 1
Hi Kol Team
I was tring to open my banned char but gamersfirst is bugged and it says i can not link banned accounts. Please help me .My charecter is on logos 1 in ardream and ardream in party.whole party banned .I am no hacker and no bugger . please 999 day banned change 30 days banned..
thank you for all kol team
TİCKET ÖRNEK 2
Hail KOLTEAM
We are the players which play on and our friend banned on .His nick name is .And no reason shown..He only making repot in Folk Village.The banned hour is , banned date is .We bored due this and we thinking we will banned like him with no reason.
Please Read Here Carefully
. hacked and hacker want to ban him due not stealing his items.So he use koxp, wall hack and another third party tools.Last he won and you banned character.He got his account back and when he is repoting got ...
Read more : 999Ban yiyen arkadaşlar için birkaç ticket örneği | Görüntüleme : 558 | Cevaplar : 0 | Forum : Knight online

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6263 mesaj • Toplam 3003 başlık • Toplam 3782 üye