Zaman: Prş Şub 09, 2012 10:20 pm

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of knight Online Karakter Yapılandırma

Site map of knight Online Karakter Yapılandırma » Forum : knight Online Karakter Yapılandırma

knight Online Karakter Yapılandırma rehberler bölümü

( knight Online ) Priest Skilleri açıklamaları

PRİEST(BASİC)
- - 15 Heal yapar.
- - Sihirli basit aşık atagı
- - 15 Str bonus ekler,her oyuncuya atılabilir.
- -30 heal yapar.
- -20 poıson rezistans verir.
- -Sihirli basit aşık atagı
- -Atılan oyuncuya 20 saniye boyunca 50 heal yapar.Saniye bası 2.5 heal.

PRİEST(AURA)

- - Defansı 20 arttırır.Parti harici verilebilir.
- - Canı 60 arttırır.parti üyelerine verilebilir.
- - Poison,curse,magic rezistanslarını 20 arttırır.Parti harici verilebilir.
- - Hata vermeden %120 hasar verir.
- - Defansı 40 arttırır.Parti harici verilebilir.
- - Canı 240 arttırır.parti üyelerine verilebilir.
- - Hata vermeden %150 hasar verir.
- -Defansı 80 arttırır.Parti ...
Read more : ( knight Online ) Priest Skilleri açıklamaları | Görüntüleme : 675 | Cevaplar : 0

Warrior Skill Ve StatLarı Nasıl OLmaLıdır?

Warrior Skill Ve StatLarı Nasıl OLmaLıdır?

Öncelikle Warriorlar icin defense agırlıklı verilip provoker olunmalı level 59 da reskill yapıp attacker olunmalıdır. Çünkü provoker olmak harpyde partilerinde daha cabuk level atlamanızı saglar. Tabiki attacker oLmakta yararlı fakat provoker her partide yaratıkları toplayıp alan saldırısı yapılmasına olanak sagladıgı icin daha yararlı gibi göründü bana. Ama ben doğuştan kaaf göz yarmak istiyorum derseniz Attack/defense verirsiniz ve esland a gidnce deruvish/Apostle/DragonToothSkeleton partileri kovalarsınız. Statlar ise 94 Hp gerisi Str olmalıdır.

Ek bilgi olarak Tank Warrior= Full hp takı takar, Armorların hepsi Hp bonusludur
Read more : Warrior Skill Ve StatLarı Nasıl OLmaLıdır? | Görüntüleme : 354 | Cevaplar : 1

PRİEST ler

Knight Online oyununda 2 tane ırk, 4 tane karakter vardır.
Karakterlerden en sevdiğim olan rahipler (Priests) hakkında bu forumda
ve başka yerlerden edindiğim bilgileri düzenleyip koymaya çalıştım.
Buradaki yazıların çoğunu forumdan kes yapıştır yoluyla aldım (umarım bana kızmazlar)
amacım bulabildiğim bütün bilgileri tek bir yerde birleştirmekti.
Eksiğim yada yanlışım olursa lütfen düzeltin.

Oyunda iki ırk olduğunu söylemiştim,
ikisinde de rahip vardır ve rahiplerin özellikleri aynıdır, sadece isimleri farklıdır.

El morad (İnsan) ırkındaki rahibin ismi Cleric;
Read more : PRİEST ler | Görüntüleme : 116 | Cevaplar : 1

Assassin Veya Archery Stat ve Skilleri Nasıl OLmaLı?

Assassin Veya Archery Stat ve Skilleri Nasıl OLmaLı?

Archery: Türkçe anlamı ile okçu. Karakterimizi açarken Tuarek-Rogue açıyoruz.Archery ok kullandıgı için daha çok uzaktan atış yapar. Çok güçlü bowları ve crossbowları vardır. 3 tane oku bir anda atabilir. Yani elinizde ve üstünüzde kaliteli itemler oldugu sürece çok güçlüsünüz. Şimdi Archery Yapmak için skillerimizi açtırdıgımızda Archery/Explore veriyoruz. Ağırlıklı olarak archery veriyoruz tabiki.

Assassin: Türkçe anlamı ile suikastçi gibi birşey. Oyundada sukastten başka bişiy yapmıyo zaten. Üstün vuruş güçleri ve sağlam armorları ile assassin çok güçlü bir ırk olarak karşımıza çıkmakta. Assassinin skillerinden bahsedicek olursak şöle bir kaçını yaziyim. 20 Saniyelik Kendine 800 Defans Basma Gücü, Bir Seferde vuruş gücünün %600 kadar daha fazla vurabilme ve görünmez olarak 80 saniye koşabilme. Tabiki bunları yüksek levellerde yapabiliyor. Düşük levelde yapabilecekleriniz. %200/400 vurabilme 200/400 defans 20 saniye görünmezlik koşmadan. Skilleri Assassin/explore olrak veriyoruz
Read more : Assassin Veya Archery Stat ve Skilleri Nasıl OLmaLı? | Görüntüleme : 434 | Cevaplar : 0

knight online Paper ve Pet Mage Nedir

Paper ve Pet Mage Nedir? Statları Nasıl Verilmelidir?

Paper Mage: Karakter ilk açıldıgından beri sadece Magic Power (MP) verirler. INT e hiç vermezler. Bunun amacı çok daha fazla damage verebilmektir. Amaçları fazla damage oldugundan daha çok Flame alanına yönelirler. Yan büyü olarakta Düşmanını Yavaşlatmak Amacı ile Glacier en etkili yan büyüsüdür. Armor olarak üstlerine goblin set giyerler. INTleri olamadıgı için iyi bir staff tutamazlar. Daha çok Wizard yada Red Eye Staff Kullanırlar. Takılarını Full MP olarak tercih ederler. Bir Rogue'a karşı fazla dayanamazlar ama partyler yada toplu savaşlar en çok tercih edilen mage türüdür.

Pet Mage: Karakter açıldıgında ilk 10 statı INT olarak seçerler. Orantılı olarak INT ve MP ye verirler. Ornegin: 2 INT 1 MP INT 160 oldugunda geri kalan bütün Stat pointleri Mp ye verirler. Belirli Bir speciality yoktur. Daha çok damage vermek için Flame, Adamı yavaşlatıp az damage ile öldürmek için glacier, adamı durdurup çok daha yavaş öldürmek için lighting, pet mageler için önerilen speciality Glacier/lighting. Statları ayarlı verildiği sürece her türlü armor ve silah tutabilirler
Read more : knight online Paper ve Pet Mage Nedir | Görüntüleme : 542 | Cevaplar : 0

Knight online warior skilleri

Warrior(Atack)

Warrior(Defans)

Warrior(Berserker)

etiketler: knight online , knightonline , ko , skill , tablosu , warrior , berserker , defans , atack , atak , sikill , skilleri , warrior skill , berserker skill , defans skill , atack skill ,
Read more : Knight online warior skilleri | Görüntüleme : 136 | Cevaplar : 0

Knight online Rogue skilleri

Geldik Skillere
Rogue(Archer)

Rogue(Asasian)

tag: rogue, knightonline, asasian, skill, archer, okçu, bıçakçı, resim, ko,
Read more : Knight online Rogue skilleri | Görüntüleme : 327 | Cevaplar : 1

Knight online priest skilleri

Priest(Buffer)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 820x743 ve 99KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 823x561 ve 75KB ) Buraya Tıklayın

Priest(Healer)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 823x742 ve 107KB ) Buraya Tıklayın

Priest(Rezzer)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 818x941 ve 113KB ) Buraya Tıklayın

<!-- / message --><!-- Google2 --><!-- google2 end -->
riest(Buffer)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 820x743 ve 99KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 823x561 ve 75KB ) Buraya Tıklayın

Priest(Healer)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 823x742 ve 107KB ) Buraya Tıklayın

Priest(Rezzer)

Read more : Knight online priest skilleri | Görüntüleme : 449 | Cevaplar : 0

Knight online mage skilleri

Mage(Flame)

Mage(Glacier)

Mage(Light)

etiketler: knightonline , mage , magician , büyücü , sikill , tablo , tablosu ,fire skill , glacier skill , light sikill , fire , glacier , light , resimli tablo
Read more : Knight online mage skilleri | Görüntüleme : 148 | Cevaplar : 0

Ardream Detaylı Rogue Rehberi

Ardream Detaylı Rogue Rehberi
Diğer konulardada olduğu gibi alıntı değildir . Bilgi birikim ne varsa döktüm sizlere

Asas,karakterler bakımından en fazla avantajı olan karakterdi.
örneğin:

-Minörü vardı kendi canını kendi doldurabilir,
-Sw ye ihtiyacı yoktur sw den %50 daha hızlı koşabilen light feet skilli vardır,
-Stehealt adında en önemli özelliklerinden biri olan görünmezlik skilli vardır,
-Defans skilleri vardır.Buda çok önemli bir avantajdır,
- % skilleri vardır bunlar da boss eventlarda yada boss keserken çok yararlı yardımcı skillerdir.
-Çok iyi vuran skillere sahiptir.Örneğin Spike %600 çakar.
Avantajlarını yazdım .Sıra Dezavantajlarında.Aslında Pek dezavantajı yok.
-Asas potla oynanmaz.Oynuyorum diyen varsa elbet 2-3 adam keser 10-15 kez yatar.Minör combo bilmiyorsanız asas oynayamazsınız.
-Çok zor bir classtır.Skiller çok olduğundan bir de üstüne minör combo eklenince ellerinizin var haline.
-En fazla açılan karakter olduğundan iyi iteminiz olması lazımdır.
Geçelim Asasların Takması Gereken Takı ve itemlere:
Asaslar dagger takarlar.Eğer tipik bir asas dizmek istiyorsanız ve ben öyle de zevk alırım diyorsanız,
-Dual +8 cleaver
-Chitin set +7
-Görev takıları veya düşük takılar yada dex 9 lar

Bu itemler ile düşük yada başka bir deyişle tipik bir ardream rogue olur.
Eğer ben orta halli çar dizebilirim diyorsanız,
- Dual +7 Shard
- ...
Read more : Ardream Detaylı Rogue Rehberi | Görüntüleme : 1286 | Cevaplar : 0

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6100 mesaj • Toplam 2890 başlık • Toplam 3281 üye