Zaman: Çrş May 23, 2012 6:33 am

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Knight online

Site map of Knight online » Forum : Knight online

Knight online ile ilgili paylaşımlar

her türlü kaynak işleri

her türlü kaynak işleriniz itina ile yapılır her servere ücretsiz servisimiz vardır zırh parlatılır kılıç bileylenir silahlara garantili posisyon basılır kırılan upgrade ederken yanan silahlarınızı atmayın bize getirin tamir edelim üstelik şimdi kampanya 3 ay garanti + %50 indirim

irtibat:

bu forumdan bana pm atabilirsiniz
Read more : her türlü kaynak işleri | Görüntüleme : 106 | Cevaplar : 3

en önemli soru knight onlineda verilen cezalar adilmi ?

en önemli soru sizce knight onlineda verilen cezalar adilmi ? örneğin hile programı kulandınız 999 ban dupe yaptınız 999 ban gm ye hakaret ettiniz 999 ban ödemeniz isteğiniz dışında geçikti 999 ban her şuça 999 ban .
Read more : en önemli soru knight onlineda verilen cezalar adilmi ? | Görüntüleme : 106 | Cevaplar : 0

knight online da karakteri haksız yere ban yiyip te ban

knight online da karakteri haksız yere ban yiyip te ban açtırabileniniz varmı ?
Read more : knight online da karakteri haksız yere ban yiyip te ban | Görüntüleme : 88 | Cevaplar : 0

sizce usko namı diğer knight online firma olarak ...

sizce usko namı diğer knight online firma olarak müşterileri ile yeterince ilgileniyormu siz bu firmadan oynayanlar olarak memnunmusunuz
Read more : sizce usko namı diğer knight online firma olarak ... | Görüntüleme : 72 | Cevaplar : 0

sizce knightonline da gm ler her zaman haklı yeremi ban atar

sizce knightonline da gm ler her zaman haklı yeremi ban atar
Read more : sizce knightonline da gm ler her zaman haklı yeremi ban atar | Görüntüleme : 82 | Cevaplar : 0

genelde sorulan sorulara cevaplar

Master ı açık Char ile nasıl Ardream e girebilirim?
master ı açık olan bir char hiçbir şekilde ardreamsa giremez. Master kapalı olsaydı 59a kadar level düşürüp stat ve skill pointleri sıfırlayarak ardreams e girebilirdiniz. Ama master açık ise 30levele bile düşürseniz giremezsiniz.

Hacklendim Rolback attırabilirmiyim?
Eskiden uygulama vardı oyunda ama artık rolback atmıyorlar.

Master sildirebilirmiyim?
Sildiremezsiniz

Yan charımı sildirebilirmiyim?
Hayır sildiremezsiniz.

Banlandım Gold Premıum alsam banımı açarlarmı?
Hayır açmazlar

Power Up Storeden item aldım satamıyorum neden?
Power Up Storeden aldığınız eşyaları satabilmeniz için ;
1- +55level olmalısınız.
2- Satın aldıkdan sonra ilk minimum 24saat geçmesi gerekli.

İtem Kitleme nasıl oluyor? İtemin kilidini nasıl açarım?
item kitlemek veya kilit açmak için gold premıum uyesi olmak şarttır. Gold premıum uyelerı item kitleme şifresi ile item başıma 1.000.000 coin vererek itemini kitleyebilir.

--------------------------------------------------------------------------------
Knigt Online nin tek bir sitesi vardır.
http://www.knightonlineworld.com/ Bunun dışındaki tüm siteler fakedir. Başka hiçbir yerde id ve şifre girmeyiniz.
Kötü niyetli kişiler sürekli olarak fake site yapıyorlar. Bu siteleri size letter yada mail yolu ile gönderip cazip hediyeler vaadediyorlar. Bu tür saçmalıklara kanmayınız.

Fake site harici hack yöntemleri ve korunma yolları:

Trojenli site : Bu tür sitelerde linke tıklar tıklamaz makınenıze trojen bulaşır. Bence bundan korunmanın en basit ve ...
Read more : genelde sorulan sorulara cevaplar | Görüntüleme : 132 | Cevaplar : 0

Gm RÖPORTAJLARI GERÇEK

Merhaba,
Evet GM' görevine kalkışanlardan ve bu yolda çalışmış 23 yaşında bir insan olarak yazıyorum. Bu yaziyi okumayı bitirdiğinizde lütfen arkadaşlar bana problemlerle ilgili pm atmayın çünkü <*kırp!*> firması ile şu anda aramda hiçbir bağlantı kalmamıştır normal bir oyuncu olarak devam etmekteyim.

2005 - 2006,
Yaklaşık olarak 2 yıldır bu oyunu oynamaktayım.Beramus büyük bir serverdır hepimiz biliyoruz bu serverda Karus tarafında 2 ay boyunca krallık yaptım NeoTRS idi nickim bilen bilir. Bu 2 ay içerisinde bir GM ile kaynaştım daha doğrusu o sıralar sorunlar vardı ve bu sorunların çözümünde test amaçlı benden yardım alıyordu aynı zamanda bir Türk olduğumu bildiği için Türkçe yazıları kendisine tercüme ediyordum bu onunda çok hoşuna gitmişti çünkü adam yabancı ve herkes Türkçe pm ve yazı gönderiyordu adama. Zamanla iyice kaynaştık msn'ler verildi vs. 4. Ayda bu kişi normal GM görevinden head-gm yani baş gm dediğimiz pozisyona atandı 1 ayda öyle devam etti 1 ay sonunda bana şöyle bir teklif sundu artık gereken herşeyi öğrendin biliyorsun beramus'ta calismak istermisin ? Benim için çok büyük bir mutluluk olmuştu tabiki kabul ettim ve başladım göreve hepinizin çok yakından tanıdığı bir gm ismi burda yazmayacağım çünkü banlamış olduğum insanlar olabilir veya sevmeyenler tartışmalara girmeyelim.ilk etapta ban yetkim yoktu sadece ...
Read more : Gm RÖPORTAJLARI GERÇEK | Görüntüleme : 79 | Cevaplar : 0

knight online DC Yemeden Servera Girmeyi Denemek

Bu BUG servera giriş sırasında oyun dolu olduğu sırada server almazsa DC yemenizi engeller ve sürekli giriş yapmayı denemenizi sağlar. Ben bu yazıyı yazdığım sırada da kendiliğinden servera girdiğini farkettim. Umarım siz de bukadar şanslı olursunuz

Şimdi BUG çok basit. Yapmanız gereken şey servera giriiş sırasında 'Key Pad'ten rakam tıkladıktan sonra Confirm düğmesine bastıktan hemen sonra (yaklaşık yarım saniye içerisinde Enter tuşuna basın. Bu aşamadan sonra oyun BUG'a giriyor ve artık karşınıza DC ekranı çıkmıyor. Bu aşamadan sonra istediğiniz kadar istediğiniz serveri DC yemeden test edebilirsiniz.

Bol şans
Read more : knight online DC Yemeden Servera Girmeyi Denemek | Görüntüleme : 267 | Cevaplar : 0

Knight Online Türkçe Yama Beta Sürümü

Knight Online Türkçe Yama Beta sürümünü hazirladim. Su an %10 aşamada olmasına ragmen baya bir değişiklik var

1718 yamasi ile uyumlu

http://rapidshare.com/files/176123678/KO_t...ma_beta1718.exe

Server login ekraninda mehter marşı ile karşılıyor sizi

programi yukleyen arkdasların istekleri dogruldusunda versiyon 1 oluşturulacaktır. Lütfen gördüğünzü hatalari ve olmasını istediklerinizi bu bölüme yazin. Tüm görev aciklamalarinin Türkçeye çevrilmesi uzun zaman aliyor.

En son aşama olarak becerebilirsem emc deki kiliseyi camiye cevireceğim. Böylece kral olurken EMC ye camii yaptiracgim sözünü tutmuş olurum.

TBL hileleri kullananlarin TBL leri etkilenmez skill isimleri degistirilmedi şu an

Su anda yayinlana surumun bazi ozellikleri
-Pet konusmalari turkce
-Michelle konusmalari Turkce
- server login ekraninda mehter marsi ile karsiliyor
-Bekleme muzigi degistirildi sıkıcı ko muziginden kurtulduk.
-comanderlar provake yapinca kemal sunalin sesinden güloooo diye bagiriyor vs.
Read more : Knight Online Türkçe Yama Beta Sürümü | Görüntüleme : 95 | Cevaplar : 0

King Of Knight K2 Rezil Etti :D

K2 heryerde hava atıyor 12 milyon oyuncumuz var die en çok oynanan knight online diğerleri fasa fiso

http://www.kingofknight.com/class-stats.php

2 milyon çar var ama 1 id ile 1 kişi 60 tane çar açabiliyor Herkes 3 tane açsana bile 666 bin kişi oyuna kayıtlı.

bunların yarısıda ban yemiştir siz düşünün kaç player var..
Read more : King Of Knight K2 Rezil Etti :D | Görüntüleme : 152 | Cevaplar : 1

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6263 mesaj • Toplam 3003 başlık • Toplam 3782 üye