Zaman: Prş Şub 09, 2012 9:46 pm

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Guild konuları

Site map of Guild konuları » Forum : Guild konuları

Guild tanıtımları guildine oyuncu arayanlar buraya lütfen

Ayyıldız-Guildi (Ares)

Guild yeni kuruldu şuanda 3 lvl. Guildin hem levelini yükseltmek hemde güzel bir guild ortamı yaratmak için aktif oyuncular arıyoruz. Katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Karakter ismim imzamda yazıyor
Read more : Ayyıldız-Guildi (Ares) | Görüntüleme : 50 | Cevaplar : 0

_OutlawZ_ GuiLdi Phoenix

ArkadasLar Guildimiz Acılmıstır Son HızLa KasılmaKtadıRR . MasteR Ben 60 Lv Ong Taxi YapıyoRum Bot var SroKing..İsteyeN Gelsin Kasayım Pm Atın Bana Nickim KorsaN_ 7/24 AcıgıM Ztn.Farmer CharLar Tercih Edillir ve +60 Lar Guild daha 2 Lv Olmasına Ragmen +90 ArKadasLaR Alınacaktır.. Dikkatinize ,muha;; üsteLik LütfeN HedefLeri Büyük OlanLar Gelsin ,selam;.
Read more : _OutlawZ_ GuiLdi Phoenix | Görüntüleme : 107 | Cevaplar : 8

yeni ve hedefleri büyük......

ever arkadaşlar Two_Towers guildi 4 level olmuştur ve forumdaki kardeşlerimizi bekleriz.

union vardır

Read more : yeni ve hedefleri büyük...... | Görüntüleme : 90 | Cevaplar : 7

Guilde adam bulma teknikleri(GaranTi)

Arkadaşlar size emin olduğum guilde adam bulma rehberi sunucam.herkesin hayali iyi bir guild ve kale savasında galibiyettir ve bunun için adımlar ilk elimizde ne olmalı:

1.Kesinlikle gLobal

2.çarımız +60 olsun

3.serverde tanıdıgımız vs.arkadaşınız olsun

evet arkadaşlar elimizde bunlar varsa işimiz çokda zor değil

Yapılacaklar:

1.Her zaman global atın herzaman derken serverin en dolu saatlerinde örnek: 4 lwl guildimize +40 saygın arkadaşları bekleriz hoş ve güzel sohbet için.bunu her zaman yaptıgınızda adam bulursunuz kolayca

2.pt matcinge bolca ilan verin hatta bunun için yan çar açın ben bunu yaptım ve 1 saatte +30 4 adam buldum

3.serverde tanınan sevilen küfürü sevmeyen bir adam olun ve guildinizin adını serverin aklına kazıtın

4.kesinlikle güzel bir amblem ve güçlü bir union buLun

5:kesinlikle tüm silkroad forum sitelerinde guild reklamı yapın ve güncelleyin bolca.işinize yarar
:mrgreen:

Güçlü üyemi zayıf üyemi?

güçlü üye:guilde karşılıksız gelen üyedir örneğin global atarsınız ve buldugunuzda güçlü üye olur

zayıf üye:bu üyeler örneğin:guilde gelene bedava ong member sıkıntısı yasayanlar bunu yapsın ben bunun sayesinde guilde 15 kişi buldum ve çıkmadılar.ama habire abi kasarmısın derler

bunları yaparsanız 1 günde guild dolar saygılarla

ELİMLE YAZDIM
Read more : Guilde adam bulma teknikleri(GaranTi) | Görüntüleme : 180 | Cevaplar : 5

GUILD ILE ILGILI HERŞEY

Guild Kurma

1.
3 gün Guild cezalı olmama.
2. En az LVL 20 olmak.
3. Bir guilde üye olmamak.
4. 500K paranız olması.

Bu şartlar da bir sorun yoksa guild npc ye gidiyoruz.

Guild npc den açılan pencereden Create a new guildi seçiyoruz.

Karşımıza guildin ismini yazacağımız pencere çıkıyor. Buraya en fazla 12 haneli guild ismini yazıyoruz..

Sizin seçtiğiniz Guildi açmak isteyip istemediğinizi soruyor. Buraya "Yes" yani evet diyoruz.

500.000 Gold karşılığında Sizin seçtiğiniz guildi yaratıp yaratmayacağını soruyor. Guildi yaratmak için eminseniz. Yes tuşuna basıyoruz.

Hayırlı olsun Guildiniz açılmıştır.

Guild Level Alatma :

LVL 1 - 15 Oyuncu
LVL 2 - 20 Oyuncu Guild Kasası
LVL 3 - 25 Oyuncu
LVL 4 - 35 Oyuncu Guild logosu, oyunculara rütbe vermebilme
LVL 5 - 50 Oyuncu Union Masterıysanız Union logosu koyabilme

Gerekli GP toplandıktan sonra

LVL 2 için 3 M
LVL 3 için 9 M
LVL 4 için 15 M
LVL 5 için 21 M

Gerekli GP ve gerekli parayı toplandıktan sonra Guild NPC ye gidip Promote the guild seçeneğini seçiyoruz.

ImageShack - Hosting ::

LVL atlatmak için gerekli olan GP ve parayı alacağını söylüyor. Burada "Confirm" seçeneğini seçiyoruz. Guild LVL atlama işlemini böylece bitirmiş ...
Read more : GUILD ILE ILGILI HERŞEY | Görüntüleme : 138 | Cevaplar : 3

Two_Towers GuiLdi

arkadaşlar evet guildimiz 2 lwldir.yakında expi ayarladık direk 4 lwl olucaz.guildde level sınırı çokda önemli değil.ama oyuncunun aktif olması ve muhabbet etmesi önemli gerçekten hoş bir sohber güzel bir ortam istiyorsanız guildimize bekliyorz. +guilde son olarak 78 lwl bir arkadaş katıldı bunuda ekliyorm.
Read more : Two_Towers GuiLdi | Görüntüleme : 83 | Cevaplar : 3

Two_Towers guildi(phoenix)

FORUMDAKİ ARKADAŞLARI GUİLDİMİZE BEKLİYORUM ,muha;;
Read more : Two_Towers guildi(phoenix) | Görüntüleme : 88 | Cevaplar : 6

Blue_HunTers - Guildi (Phoenix)

BLue_HunTers guıldımız lvl 4 olup 32 arkdasımızla hep beraber kasılmaya sohbete samımıyete yardıma ve saygıya onem verırız herzaman her sahısa guıldmızın kapıları açıktır eğer gelmek ıstersenız oyundan _love_staff_)ITashI)Topal_Hamsi)BlueHunTers) arkdasalarımıza pm atabılırsınız herkese bol sunlu bol ıtemlı gunler dıler tek slagonumuz paradeposu.com dur
Read more : Blue_HunTers - Guildi (Phoenix) | Görüntüleme : 403 | Cevaplar : 34

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6100 mesaj • Toplam 2890 başlık • Toplam 3281 üye