Zaman: Çrş May 23, 2012 6:25 am

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz)

Site map of Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz) » Forum : Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz)

Runes of Magic PvP Kuralları

Taborea’da yaşam çok zor ve acımasız olabilir. Klanlar birbiriyle en küçük toprak parçası için savaşırlar. Taze ve hevesli maceracılar ise bu diyarları çok uzun süredir dolaşan eski kurtlar için sadece taze ettirler. Bir maceracı nasıl bir yol seçerse seçsin, ister iyilik ister kötülük yolunu, ister bir Kahraman isterse bir Şeytan olma yolunu seçsin, her zaman yolun sonunda kazanılacak bir ödül vardır.

Taborea’da PvP “açık”tır. Yani kimin saldırıya açık olduğu, kiminse olmadığı konusunda çok az kısıtlama vardır.

Bir karakter belirli bir deneyim seviyesine ulaştığı zaman bir “PK” (Player Killer) olmayı seçebilir ve Player vs Player (“PvP”) savaşlarına katılabilir. Burada oyuncular bireysel olarak ya da bir grup ya da klan içinde savaşarak kendi yeteneklerini kanıtlayabilirler.

Karakterler önce 15. seviyeye ulaşmalı ve Varanas’daki tanıtma amaçlı PvP / PK görevini tamamlamış olmalıdırlar. Bu aşamadan sonra artık PK bayraklarını açabilir ve etkin olarak savaşa katılabilirler.

Not: PvE (Player vs Environment) sunucularında PvP sadece düellolarda ve iki oyuncu da PK bayrağını açtığında mümkündür. Ayrıca aşağıdaki kurallar PvE sunucularındaki oyuncuları etkilemez.

Şöhret ve Ünvanlar

PvP başarılarınız arttıkça karakteriniz de şöhretine şöhret katar (ya da kaybeder) ve iyilik için dövüşen bir Kahraman ya da kötülüğü yayan bir Şeytan olma yolunda ilerler.

Bütün karakterler oyuna “iyi” olarak (0 şöhret ...
Read more : Runes of Magic PvP Kuralları | Görüntüleme : 1090 | Cevaplar : 1

Runes of Magic Genel Bakış

Öncelikle oyunun Web sitesi:
http://www.gamersfirst.com/runesofmagic/

Evt arkadaşalr Bu oyun şuanda beta deneme sürecinde oyunun devamlı sunucusunun başlangıç tarihi 06/10/2009'dır.

Oyun çok kapsamlı.Benim Fark ettiğim en başta oyunun içinde Şuandaki birçok onlyne oyunun birleşmesi ve tamamen benim istediğim özelliklerde Dikatimi çekenler oyunun içinde Wow dan bi parça Knightan bi Parça Silkroadan Bi parça Ve Warhammeronlineden özelliklervar bence bu yönleriyle şuanda çok tutan onlune oyunların hepsini kapsıyor buda biz oyunculara süper bi deneyim Kazandırıyor
VE Bence en Önemlisi OYun TAMAMEN TÜRKÇE iteminde npclerine Görevlere haritaya karakterlere Herşeyiyle TAMAMEN TÜRKÇE

Beni tek Sıkan tarafo Oyun K2 network tarafından tasarlanması K2 NetWord Knight onlyneninde yapımcısıydı ve oyuncularını büyük hayal kırıklıklarına urattılar oyun hack ve hileden geçilmez bi hall aldı tamamen ticarete dayalı bi oyun olmuştur we k2 netword bu konuda fazla çapa harcamadığı kanısındayım.Not: oyun Gm leri oyunun bütün hack yönlerine çok yönlü güvenlik olduğunu belirtiyor ve oyunun türkçe olması türk Gm ler Türk müşteri temsilcileri anlamına geliyor bu yönden Geri Hizmet oldukça yatkın olucaktır :Benimde umudum bu oyununda Knight Gibi olmaması niteliğinde Şuan ki duyurular vs.. Beni umutlandırıyor ama oyun Açılınca belli olucak İnş SEviyeli bi oyun olur.!!

Şimdi gelelim biraz oyunu tanımaya...
Bundan sonrasi Knedi forumundan alıntıdır...

Öncelikle bu oyun ...
Read more : Runes of Magic Genel Bakış | Görüntüleme : 352 | Cevaplar : 1

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6263 mesaj • Toplam 3003 başlık • Toplam 3782 üye