selam arkadaşlar burda size Runes Of Magic TR nin bütün özelliklerini üyelik linkini ve nasıl olucağını resimlerle anlatıcağım bütün herşeyin %51ini kendim yapmış bulunmaktayım evet anlatmaya başlayalım
OYUNUN WEB SİTESİ:http://www.gamersfirst.com/runesofmagic/
Benim yorumum bu oyun wowa benzediği kesin Diğer oynadığımız oyunlar sadece dil adından türkçeye çevrilmişti ama bu oyun ülkenin kendi yapımcılarının yapımına benziyor bu oyunda dillerin yanısıra osmanlı tarzı ele alınmış kıyafetlerinizi ve evinizi osmanlı tarzı ile döşebilme imkanı sunuyor
Şimdi bakalım oyunu geniş bi anlatıma geçebiliriiz buna oyunu öğrenme çapı diyebiliriz
ilk zanaatları öğrenelim yani altın çıkarma madencilik vb gibi bunları oyunun kendi özel sitesinden alıntı yaptım
Zanaatlar
Eğer Taborea’daki herşeyin savaş ve mücadelenin çevresinde döndüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! – oyuncular kendilerini donatmak veya birkaç altın daha kazanabilmek için çok sayıda meslek üstlenebilirler.
Öğrenmek istediğiniz bir zanaati bu işi yapan eğitmenlerden biri ile konuşarak öğrenebilirsiniz. Bu eğitmenleri her şehir ve büyük kasabalarda bulabilirsiniz. Bir zanaati öğrenir ögrenmez, ona ait eşyalar yaparak, ham madde toplayarak ya da üretim maddesi yaratarak yeteneklerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.
Her zanaatin 4 rütbesi vardır: Çıraklık, Ustalık, Uzmanlık, Üstatlık. Çıraklık seviyesine her el sanatları mesleğinde sahip olabilirsiniz. Uzmanlık seviyesine ulaştığınızda, bu sayı üçe düşer ve en sonunda sadece bir ...

News of Genel Tanıtım(Oyun Hakkında Bilmek İsticekleriniz)