Zaman: Çrş May 23, 2012 6:24 am

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Forum Çöp Kutusu

Site map of Forum Çöp Kutusu » Forum : Forum Çöp Kutusu

Gereksiz ve yanlış hatalı açılan konular tüm konular

20 TL HAVALE ÜCRETİ

İbrahim abi ben bugün Türkiye Finans Katılım Bankasından 125 TL yi yatırdım ancak havale ücreti olarak 20 TL aldılar. Çoğu banka en fazla 5 Tl alırken hatta bazı bankalar hiç ücret almaz iken 20 TL almaları tuhaf geldi.

Sitesinden okudum Garanti bankası aracılığı ile yatırımlarda 20 TL alıyorlarmış felan ama benim Garanti Bankası ile alakam olmadıki normal kartsız olarak yatırdım. 

Neyseki yanımda 20 TL fazladan götürmüşüm sorun olmadı ancak bunuda ödeme ve satın alma konusuna yazarsan iyi olur...
Read more : 20 TL HAVALE ÜCRETİ | Görüntüleme : 3271 | Cevaplar : 4

DİKKAT EDELİM xD

İbrahim abi ben pedal almak için dün bankaya gittim. Gitmez olaydım... Belki benim gibi bilmeden aynı hataya düşen olabilir diye açtım konuyu.

Parayı ve hesap numarasını aldım Finans Bankasına gittim xD Meğer Finans Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankası farklıymış.

Ordan çıktım. Türkiye Finans Bankasına gittim. Bu seferde yanımda Kimliğimi götürmeyi unutmuşum. Daha doğrusu götürmek gerektiğini bilmiyordum.

Sonuç : Bankanın ismi Türkiye Finans Katılım Bankası'dır. Aman yanlışlıkla Finans bankasına gitmeyin. Giderkende yanınıza TC Kimlik kartınızı almayı unutmayın...
Read more : DİKKAT EDELİM xD | Görüntüleme : 74 | Cevaplar : 1

Bu kısım eskiyen Konular Ve yanlış açılan konuların

Bu kısım eskiyen Konular Ve yanlış açılan konuların atıldığı forum çöp kutusudur sitede linklerin kırılmaması amacı ile konular silinmeyerek forum çöp kutusu adını verdiğimiz bu bölüme taşınmaktadır bu kısımda incelediğiniz konuların güncel konularını forumun içinde arıyarak bulabilirsiniz& 
Read more : Bu kısım eskiyen Konular Ve yanlış açılan konuların | Görüntüleme : 1287 | Cevaplar : 0

Fetih programının rapelz'e göre ayarlanması video

Oyun pedalı için üretilen fetih programının rapelz onlineda basit şekili ile ayarlanması çalıştırılması ile ilgili videodur.

Videoyu izlerken sesi açınız anlatımlar sesli olarak yapılmaktadır

Read more : Fetih programının rapelz'e göre ayarlanması video | Görüntüleme : 139 | Cevaplar : 0

RAPPLEZ.TR.COM OYUNU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR.

Herkeze merhabalar öncelikle
Bu gün bizi arayan bir arkadaşımızın isteğiyle RAPPLEZ adlı oyun için
öncelikle hazır ayar dosyalarını oluşturmaya başlamış bulunmaktayız.
bu oyunla ilgili olmasını istediğiniz tuş kombinasyonlarını bu başlık altında bizimle
paylaşırsanız bizlerde bu dosyayı oluşturup bu başlık altında yayınlarız.
lütfen bu konuda fikirlerinizi ve isteklerinizi belirtiniz.
unutmayın her olmasını istediğiniz şey sizi mükemmelliğe götürür.
Read more : RAPPLEZ.TR.COM OYUNU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR. | Görüntüleme : 128 | Cevaplar : 4

Fetih Programı Nedir Nasıl Kulanılır Burayı okuyunuz

Fetih Programı nedir ?
Fetih Programı Oyun Pedalı için Yazılmış daha ziyade online oyunları otomatiğe bağlamayı amaçlayan yardımcı bir programdır hemen hemen tüm online oyunlarda kulanılabilir

Fetih Programının Çalışma sistemi nedir Oyunlarda ne yapabilir ?
fetih programı oyunlarda ki ekranınızdaki renklere bakarak çalışan bir programdır mmorg tarzı online oyunlarda çoğunda en azından bir can barınız kestiğiniz canavarın canını gösteren bir bar ve bir çoğundada canavar seçmek için bir kısa yol tuşu bulunur fetih programı gerekli ayarları yaptıktan sonra bu tarz oyunlarda şunları yapabilicek kapasitede oyun pedalı için yardımcı bir programdır

1- karakterinizin canı yada manası azaldığında can ve mana basabilir
2- canavarları otomatik seçebilir
3- canavarın öldüğünü anlıyabilir ve sonraki canavarı seçebilir
4- oyun içinde basılması gereken (güç artıran büyüler ) bufları otomatikleştirebilir
5- Her online oyunda kulanılabilir

Programda ne işe yarar ? Resime bakınız aşağıdan açıklamasını okuyunuz.

1-Her şeyi açar
2-Her şeyi kapatır

3-Programın ekranda kapladığı alanı küçültür yada büyütür
4-Program 1 'i açar yada kapatır

Kısaca Program 1 in özelliği Program 1 kısmı rengi karşılaştırarak çalışır ekranın herhangi bir yerinden seçtiğiniz renk ile aynı yerdeki renk eşitken farklı tuşlar çalışır seçtiğiniz yerdeki renk değişikken farklı tuşlar çalışır bunu şöylede anlatabiliriz karakterinizle bir yaratık kesiceksiniz ama kesiceğiniz yaratık ...
Read more : Fetih Programı Nedir Nasıl Kulanılır Burayı okuyunuz | Görüntüleme : 204 | Cevaplar : 0

İyi günler

Nasıl arew ?
Read more : İyi günler | Görüntüleme : 5334 | Cevaplar : 2

yardımcı olurmusunuz

bu maum şirketlerden aldığım pedallar yüzündn çok canım yandı hem çok pahalılar hem de çok yavaştılar. Bu pedalı kullanan arkadaşlar oyun pedalını önerirler mi acaba? göreüşleriniz neler?
Read more : yardımcı olurmusunuz | Görüntüleme : 101 | Cevaplar : 0

kabod online

ibrahim bey kolay gelsin iyi günler. kabod online ile çalışmalarınızı sabırsızlıkla beklıyorum.Profesyonel bir elin değmesi gerekiyor:)
Read more : kabod online | Görüntüleme : 117 | Cevaplar : 1

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6263 mesaj • Toplam 3003 başlık • Toplam 3782 üye