Zaman: Çrş May 23, 2012 6:17 am

Last 100 active topics

• Forumlar

News News of Bilgisayar Programları

Site map of Bilgisayar Programları » Forum : Bilgisayar Programları

Tüm programlar kulanım download resimli anlatım

eğit 1.2 ilk okul matematik alıştırma çalışma programı

İlk okul matematik üzerine matematik eğitim programı ücretsiz tam sürüm.

Programda toplama çıkarma çarpma bölme gibi işlemlerden sorular soruluyor.

soru sistemi çok basitten başlıyarak soruları cevapladıkça çok zora doğru gidiyor& 

genel olarak ilk okula giden oğlumun çalışması için yaptığım programı program bittikten sonra oldukça beğendin sadece okul için alıştırma amaçlı değil matematik yaparak beyim jimlastiğide yapmak mümkün program ile program başlangıçta çok basitten başlayıp çok zora doğru gittiğinden herkeze hitap edebilicek düzeyde bir program oldu kullanmak isteyenler indirip kulanabilirler istedikleri gibi dağıtabilirler program tamamen ücretsizdir.

Eğit 1.2 indirmek için tıklayınız
ilk okul eğitim programı , ilk okul matematik toplama alıştırma , matematik çalışma programı , ücretsiz , tam sürüm matematik programı , matematik ders programı , çarpma , bölme , çıkarma , toplama , beyin jimlastiği , matematik soru sorma programı , matematik soruları , matematik soruları soran program , matematik soruları , matematik soruları , ücretsiz tam sürüm matematik soru soran program& 
Read more : eğit 1.2 ilk okul matematik alıştırma çalışma programı | Görüntüleme : 52 | Cevaplar : 0

Egit ilkokul matematik egitim programı

İlk okul toplama üzerine matematik eğitim programı ücretsiz tam sürüm.

EĞit indirmek için tıklayınız

ilk okul eğitim programı , ilk okul matematik toplama alıştırma , matematik çalışma programı , ücretsiz , tam sürüm matematik programı , matematik ders programı
Read more : Egit ilkokul matematik egitim programı | Görüntüleme : 35 | Cevaplar : 0

Web cam Resim çekme Yardımcı Program

Web Cam Resim çekme Yardımcı programı

Programın özelliği
Web camınizi kulanarak basitçe resim çekip kayıt etmenize olanak sağlar kulanımı kolay kendisi ufak ve tam sürüm ücretsiz programdır

Web Cam Görünteliyici indirmek için tıklayınız

Tag
Web cam Resim çek , web camle resim çek , web camden resim çek , kameradan resim çek , web cam resim yakala , web kamerası ile resim çek , resim çekme programı , web kamera görüntüle , web kamerası ile resim çek , webcam ile resim çekme programı, resim çek , 
Read more : Web cam Resim çekme Yardımcı Program | Görüntüleme : 98 | Cevaplar : 0

usbdeview gereksiz usb driverları siler durumlarını g..

usbdeview gereksiz usb driverları siler durumlarını görmenize olanak sağlar

usb ile ilgili sorun yaşıyorsanız bu program oldukça fazla işinize yarıyıcaktır.

Usbdeview indirmek için tıklayınız
Read more : usbdeview gereksiz usb driverları siler durumlarını g.. | Görüntüleme : 236 | Cevaplar : 0

silvelıght 4 beta yayınlandı

Microsoft'tan Silverlight sürprizi! Yazılımın dördüncü sürümü beta olarak bugün yayınlandı!

Adobe Flash'a rakip olarak Microsoft tarafından üretilen Silverlight'ın dördüncü sürümü beta olarak yayınlandı. Özellikle web uygulamalarındaki performansıyla dikkat çeken Silverlight teknolojisi sayesinde, tarayıcınızın görsel kabiliyetleri artıyor.
Windows'un yanında, MAC OS ve Linux'a da uyumlu olan Silverlight 4 Beta ile beraber, Google Chrome desteği de geliyor. Bugün yayınlanan yazılımın özelliklerinden bazıları şöyle:
  • Geniş kapsamlı baskı desteği ve sanal baskı görüntüsü.
  • Kişiselleştirilebilen 60'a yakın bileşen ve yeni textbox özellikleri...
  • The .NET Common Runtime (CLR) kütüphanesi ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
  • 30 yeni dil desteği eklendi.
  • Büyük uygulamalar için genişletilebilir Framework yönetim desteği eklendi.
  • Yeni Visual Studio 10 için özel tool desteği...
Read more : silvelıght 4 beta yayınlandı | Görüntüleme : 73 | Cevaplar : 0

uydu görüntülerini inceleyebilmek için program

böyle bir program var oılduğunu duydum ama ismi ve nasıl indirebileceğimi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum...:|
Read more : uydu görüntülerini inceleyebilmek için program | Görüntüleme : 90 | Cevaplar : 1

okulda derslere yardımcı program

böyle bir program varmı varsa nasıl indirilebilir?
Read more : okulda derslere yardımcı program | Görüntüleme : 956 | Cevaplar : 1

deep paint 3D programı

bu program nası kullanılır
Read more : deep paint 3D programı | Görüntüleme : 82 | Cevaplar : 0

giyisi tasarım programı

kıyafet tasarlamak için iyi grafiklere sahip bir program var mı varsa nereden indirebilirim?
Read more : giyisi tasarım programı | Görüntüleme : 6963 | Cevaplar : 1

İnTERNET EXPLORER 9 GELİYOR

Microsoft'un merakla beklenen internet tarayıcısı Internet Explorer 9, sonunda PDC 2009'da dünyaya duyuruldu.
Microsoft, sonunda tarayıcı dünyasına geri dönüyor. Internet Explorer 8'den sonra diğer sektörlere ağırlık veren firma, Internet Explorer 9'u sonunda PDC (Profesyonel Geliştiriciler Konferansı) 2009'da duyurdu. Internet Explorer 9, tahmin edildiği üzere çok daha hızlı olma iddiasını taşıyor. PDC 2009'da konuşma yapan Windows Ekibi Başkanı Steven Sinofsky, Internet Explorer 9'un demosunu katılımcılara gösterdi.

Internet Explorer 9, daha yumuşak ve hızlı olacak mı?
Sinofsky, sadece bir demo göstermekle yetindi ve teknik ön incelemesini 2010'da yapabileceğimizi söyledi. Açıklamaya göre Internet Explorer 9 hala yapım aşamasında. Trident rendering motorunu kullanacak olan IE 9, bu motoru GDI yerine DirectX üzerinde çalıştıracak.
Steven Sinofsky, "Internet Explorer 9 ile birlikte, interneti daha hızlı hale getireceğiz. Windows işletim sistemi kullanan herkes, bu tarayıcıyı kullanmak isteyecek çünkü gelmiş geçmiş en klas tarayıcıyı yapıyoruz" diyor. Peki bunu gerçekten başarabilirler mi? Açıklamalara göre başaracaklar gibi gözüküyor. Zira Internet Explorer 9, bir hayli geliştirilmiş bir motora sahip olacak ve işletim sistemiyle entegre çalışacak. Aşırı kaynak tükenmemesi için de ellerinden geleni yaptıkları belirtildi.
IE9 GPU Hızlandırması
Internet Explorer 9, Trident rendering motorunu, DirectX üzerinden kullanacak. Kısacası ekran kartlarımızın GPU'larından yararlanacak. Böylece işlemciye binen yük azalacak ve CPU daha az ...
Read more : İnTERNET EXPLORER 9 GELİYOR | Görüntüleme : 80 | Cevaplar : 0

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 6263 mesaj • Toplam 3003 başlık • Toplam 3782 üye