Ardream Warrior Rehberi

knight Online Karakter Yapılandırma rehberler bölümü

Moderatör: ceshur

Ardream Warrior Rehberi

Mesajgönderen eagle » Prş Eyl 03, 2009 5:55 pm

Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Knight Online adlı oyunu yaklaşık çıktığından beri oynuyorum ve inanın karakterler hakkında inanılmaz bilgilerim,tecrübelerim var.Aklıma böyle bir konu açmak geldi.Umarım yardımcı olabilirim.Kesinlikle alıntı değildir,tamamen ben yazdım.

Warrior

Stat point

90 Hp 224 str olması en uygunudur

Skill point

1-Attacker:

Attack skilleri 57 kalan skill pointlerini defans a wermiş olan warrior tipidir. Classic warrior da denilebilir. Genellkile çoğu warriorun kullandığı tipdir.

2-Defancer:

Bu warrior stili de 55 defans geri kalanıda passion dur. Bu tarz warrior acmakdaki amac Karşı ırkın townunu basmak Mage dolu bir party de inferno town ya da asas dolu bir party de spike town yapmaktır.

İtemler

Bir warrior üstüne +8 full plate yerine +7 chtn tercih etmelidir çünkü warrior için defans önemlidir ve fp-chtn arasındaki defans farkı fazladır.Ayrıca DD helm kullanılabilr.

Weapon olarak ise warrior 1h 2h silahlar kendi tercihidir. Blade Axe,Glave, Raptor kullanabilir yada totamic spear, harpoon gibi silahların yanına javana(1h), Giga(1h) , impact, deep scar, graham , blade gibi silahlar tercih edilebilir.

NOT: 1h silahlar vs lerde erken mana kaybına yol acar bu yüzden çoğu warrior 2h ( glave, raptor vb. ) silahları tercih eder.
eagle
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Rep puanı: 5

Dön knight Online Karakter Yapılandırma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir