Hell abys teki yaratıklar

Knight online haritalar canavarlar boss yerleri

Moderatör: ceshur

Hell abys teki yaratıklar

Mesajgönderen eagle » Prş Eyl 03, 2009 6:38 pm

efet arkadaslar oyuna yenı baslayanlar ve hell absstekı yaratıkları bılmeyenler icın ufak bı rehber
ılk 2 katta luttarsanlar var bunlardan holy water s ve +5,+6 takılar dusuyo
sonra dıegr bı kac katta ıse orc mage orc wathcer var bunlardan da benım dusurduklerım holy water m ve L

bundan sonra kı 2 katta lamaı tuveı olan wraıth ler var bunlar dan ıse lamıa ve tureevlrınden dusen herseyı bunlardan da dusurebılırısınız
sonrakı katta gloom houndlar var bunlarda talısman of destructıon dusurebılırsınız
eagle
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Rep puanı: 5

Re: Hell abys teki yaratıklar

Mesajgönderen eagle » Prş Eyl 03, 2009 6:42 pm

katta da goblınler var bunlardan ıse ne dusecegını bılıosunuz sanırım

sonrakı katta ıse mantıcorelar var bunlardan dırek bass 13 ikata gelebılmenızı saglayan anahtar dusurebılırsınız biz düşüremedik h
eagle
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Re: Hell abys teki yaratıklar

Mesajgönderen eagle » Prş Eyl 03, 2009 6:43 pm

bundan sonrakı katta ise flmae rocklar var bunlardan ıse warıorlar ıcın gereklı olan abss fıre var .bu abss fire warıorlara draın özelıgı kazandırıyor .yani warıorlarda asassınlar gıbı yuzde kullanılar .boss keserken ideal
bundan sonrakı katta ıse centaurlar var bunlardan hıgh class ıtem cıkıyo
bundan sonrakı 13. katta ıse ısıloonları bı boy kucugu var bunlarda en ıyı hıgh clas ıtemler cıkabılıo ( shelll tota vs vsvs )
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 185KB ) Buraya Tıklayın
ayrıca tum katları dolasabılmek ıcın once hell keye sonra da katlardan cıkardıgınız anahtarlara ıhtıyacınız olacaktır.bazılarından absss ıle ılgılı bı kac ıtem cıka bılıo abss llaubally vsvsvs gibi onları cıkaramadıgımdan solemedım.ayrıca bundan sonrakı katta ısıloon var oraya cıkamadım servanttan anahtar dusurmenız gerek ve tum bu helll yaratıklarından abss dusurme ıhtımalıde evet ısılllondan bıle . son olarak bu cozumu hazırlamam da bana yardımcı olan dostum shadow of bow ve mlhxx tesekkuru bır borc bılırım .saolun ....
eagle
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Dön Knight online haritalar canavarlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir