Knightonline SAVAŞTA GÜÇ VE PARA KAZANMAK İSTİYORSAN GEL

Knight online ile ilgili paylaşımlar

Moderatör: ceshur

Knightonline SAVAŞTA GÜÇ VE PARA KAZANMAK İSTİYORSAN GEL

Mesajgönderen cosanadam » Cmt Eyl 19, 2009 10:00 pm

Arkadaşlar öncelikle verilmişse özür diliyorum.Ama belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır içimizde onlar bilgilensin.Bu olanları dark lunar yani dilimizce ezik savaşında denemedim . Deneyen arkadaşlar paylaşabilir.Ben lunar yani büyük savaşta denedim.oluyor.tavsiye ederim.

Öncelikle savaşta atağını yükseltmek istiyorsun.Bunu yapmak için town atıyorsun.(orclara göre anlatıyorum humanlarda aynı şey geçerli ) Town atıyoruz lufersondayız.Savaş esnasında yani 2 saatlik dilimde lufersonda power towerdan güç kağıdı alabiliyoruz.Bunun için sağ tıklamak yeterlidir.Birini basarsınız bir tanede yanınıza yedek alabiliyorsunuz.Bittikçe alınabiliyor.

Daha sonra savaşta para kasmak istiyorsun.Hemen onuda anlatıcam.Yalnız bunda bir koşulumuz var.Bunun için savaşın meydan savaşı yani karşılıklı gateler büyük alanda yapılan savaş olması gerek.Bu savaşlar bazen düzenleniyor.Daha sonra bir koşulumuz daha var.Buda savaşı kazanmanız gerekiyor.Bu koşullar sağlandımı.O zaman kazanan taraf victory gate yani emc ye geçiş kapısının bulunduğu bölgede yani savaşta humanların doğduğu yerde beklicek.Warder kesilince 5 dk sonra remment denilen guardlar çıkıyor.Bu guardlara atack işlemiyor.Sadece R skill ile dalabilirsiniz.Merak etmeyin çok yüksek sayıda çıkıyor.En az 15 tane kesebilirsiniz.He bu remmant lardan ne mi çıkıyo? Çok değerli olmayan unique itemler.Örnek verirsek Rol Rom çıkmaz.Ama silver ring amulet of str gibi takılar çıkabiliyor.Daha sonra her kutudan lotto kesinlikle çıkıyor.Ve 10 tane kestiğinizde içinden mutlaka 1 tane bu yeni krowaz itemlerinin yapımında kullanılan wizards asssanitar gibi bir şey ler war onlar çıkıyor.

BEN NE Mİ ÇIKARDIM _ 500 e yakın LOTTO , 20 ye yakın unique item ve high class item ve son 1 aydır 30 a yakın krowaz yapımında kullanılan itemler.Kolay gelsin
cosanadam
Hazırlanan üye
Hazırlanan üye

Rep puanı: 0

Dön Knight online

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir