=
Gerçek boyutundan [ 1024 x 768 ] 87% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Gerçek boyutundan [ 1024 x 20 ] 87% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
öncelikle programı açıyoruz açınca sizden üyelik isticek continue evolituon basıp geçiyoruz ve program açılıyor.tepeden option basıyoruz
Gerçek boyutundan [ 1024 x 768 ] 87% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Gerçek boyutundan [ 1024 x 20 ] 87% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
option basınca altta çıkanlardan proxy settinge basıyoruz karşımıza ufak bi pencere gelicek add yazıyor sağ tarafta ona basıyoruz
add'e basınca gelen ekrana 4. resimdeki dolduruyoruyoruz ok basıyoruz ve ko nun sitesine girip proxy açıkken yeni bi üyelik alıyoruz sonra proxiyi kapatmadan oyuna giriyoruz sonrada carnac weste
O kadar resim koydum anlattım yapamadım demeyin artık

News