Terazi programı 1 defa kod giriyor ? Run-time error 75

Karahan Online Üzerine Oyun Pedalı İçin Yapılan Terazi Programı Yardım Konuları vs

Terazi programı 1 defa kod giriyor ? Run-time error 75

Mesajgönderen elmaaaa23 » Pzt Eyl 12, 2011 7:30 pm

PEDALI ALDIM OKADAR KARIŞIKKİ,HANGİ PROGRAMI AÇACAM NE YAPCAM BİLMİYOM,TERAZİYİ AÇIYORUM BUF ATINCA ATAĞI KESİYO ÇÖZÜMÜ NEDİR
elmaaaa23
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Re: YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen elmaaaa23 » Sal Eyl 13, 2011 4:29 pm

İŞTE BU SORUNU ALIYORUM HEP,BİKERE KOD GİRİYO DEVAM ETMİYO BİDAHA KOD GİRMİYO,TERAZİ BU HATAYI VERİYO NAPCAM ACABA
elmaaaa23
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen ibrahim » Sal Eyl 13, 2011 7:01 pm

terazi programını cd den çalıştırma harddiske kopyala ordan çalıştır

terazi programı kod çıktığı zaman ekran resmini çeker terazi programının içindeki resimler klasörüne kayıt eder ancak cd den çalıştırdığın zaman kayıt işlemini yapamaz ve gördüğün hatayı alırsın hatanın düzlmesi için teraziprogramını masa üstüne bi yere kopyala oradan çalıştır sorun düzelicektir & ;kolay gelsin .
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen ibrahim » Sal Eyl 13, 2011 7:04 pm

birde lütfen konu başlığını uygun bir başlık ile değiştir bu şekilde açılan başlıkları normalde cevap yazmadan siliyorum çünkü herkez bu şekilde başlık açarsa forum forumluktan çıkar 100 lerce içinde ne olduğu belli olmayan başlık dolar etraf bu sebebten lütfen başlığını sorunu en uygun şekilde özetleyen bir başlık ile değiştir lütfen

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen ibrahim » Sal Eyl 13, 2011 7:13 pm

elmaaaa23 yazdı:PEDALI ALDIM OKADAR KARIŞIKKİ,HANGİ PROGRAMI AÇACAM NE YAPCAM BİLMİYOM,TERAZİYİ AÇIYORUM BUF ATINCA ATAĞI KESİYO ÇÖZÜMÜ NEDİR

karahan online için cd nin içindeki terazi programını açıcaksın sadece okdar başka bi şey yapmana gerek yok
karışıklık içinde gene terazi programının içindeki web sayfası görünümlü lütfen beni okuyun yazan dosyayı okuyıcaksın gereken her şey orada yazılı karışık değil hiç bir şey ama yazanları okumadan kulanmaya çalışıyor isen karışık gelmesi çok normal cihazı nasıl kulanıcağını bilmeden normal olarak kulanamazssın bu cihaz ekmek gibi bi şey değil fırından al ye bu cihazı daha çok araba gibi düşün bilgin yoksa kulanamazssın bilgin varsa çarı bırakırsın slota 36 saat başına uğramazssın çarın kasılır petin kasılır vs nerden biliyorsun dersen i12 çarım var programı yazan benim sabah bırakıyordum çarı akşama kadar akşama bi daha bakıyordum sabaha kadar kasılıyordu hep böyle kastım çarımı neyse fazla yazdım gene :) kolay gelsin tekrardan

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: Terazi programı kodu yanlış giriyo

Mesajgönderen DİRİZZİT » Cmt Eki 29, 2011 6:29 pm

teraziyi çalıştırdığımda durmadan&  x tuşuna basıp duruyo buna anlam veremiyorum .o yüzdende koduda yanlış giriyo.& ;ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun
DİRİZZİT
Yeni üye
Yeni üye

Re: Terazi programı 1 defa kod giriyor ? Run-time error 75

Mesajgönderen ibrahim » Cmt Eki 29, 2011 7:10 pm

öncelikle sitemize hoş geldin

terazi programının x basma sebebi mevcut can yada mana potlarını görmediği zaman veya bittiği zaman olur syfa değiştirmek içindir ancak hatalı ayarlanmış bir skill dizilişide veya benzeri durumlarda olabilir bunları bir kontrol etmeni tavsiye ederim .

1- %90 lık can ve mana potu kulan
2- ekran çözünürlüğünü kotrol et teraziye uygun bir çözünürlük seç
3- skill dizilişini kontrol et terazi kulanma kılavunda yazıldığı gibi olmasına dikkat ediniz
4- ekran renk derinliğini 32 bit yaptıysanız bazen bazı bilgisayarlarda sorun olabiliyor bu durum eğer 32 bit ise düşürünüz mesela 24 bit yapınız
5- bu kısımdaki kulanma kılavuzunu dikkatlice baştan aşağıya okuyunuz ve uygulayınız& http://www.paradeposu.com/karahan-online-terazi-programi-f218/terazi-programi-kulanma-cikan-sorunlar-cozumleri-t3085.html

saygılarımla kolay gelsin

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Dön Karahan Online - Terazi Programı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir