Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Karahan Online Üzerine Oyun Pedalı İçin Yapılan Terazi Programı Yardım Konuları vs

Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen ibrahim » Çrş Kas 03, 2010 9:41 am

Merhaba

Oyun Pedalı sahipleri Karahan oynayan Ve afk kontrol çıkmasından sürekli alcatraza düşmekten bıkanlar için Oyun Pedalı ilave programı terazi v1 i çıkardık tüm karahan oynayan oyun pedalı sahipleri ücretsiz olarak indirip kulanabilir herkeze hayırlı olsun

Terazi v1 neler yapar ?

1 - Afk kontrol yapar Afk kontrol çıkınca 8 saniye müdahale etmenizi bekler müdahale etmezseniz oyunu ( karahan ) kapatır Karahan kapandıktan sonra 5 dakika boyunca alarm verir bu alarm süresindede müdahale edilmezsse bilgisayarı kapatır

2 - Gm yazı kontrolü yapar yazı alanında kırmızı renk kodu arar yazı alanında kırmızı yazı yazı görürse 1 inci kısımdaki gibi davranır ( Gm kontrol çok güvenilir değildir gm kontrole güvenmeyiniz Tedbiri elden bırakmayınız )

Terazi v1 nasıl kulanılır ?

Oyunu açtıktan sonra Terazi v1 i açın sağ üst köşeye yerleşicektir program üzerindeki aç butonuna tıklayın çalışmaya başlıyıcaktır

Terazi v1 in çalıştığı ekran çözünürlükleri

Pencere modunda çalışmaz ( sadece tam ekranda çalışır )

1280x1024 çözünürlükte

1280x960 çözünürlükte

1280x800 çözünürlükte

1280x768 çözünürlükte

1280x720 çözünürlükte

1600x900 çözünürlükte

1440x900 çözünürlükte

1024x768 çözünürlükte

1360x768 çözünürlükte

1152x864 çözünürlükte

Bu ekran çözünürlüklerinin dışındaki ekran çözünürlüklerinde terazi v1 hata vericektir çalışmıyıcaktır Ayrıca oyun pedalı sahibi değilseniz yine çalışmıyıcaktır

Terazi Test sürümü v1 indirmek için tıklayınız

Terazi henüz Test sürümü aşamasındadır çeşitli hatalar çıkması olasıdır.
hatta bazı bilgisayarlarda hiç çalışmaması bile olabilir Gördüğünüz hataları bu bölümün altına mesaj olarak yazabilirsiniz hata bildirimlerini aşağıda yazdığım kurallara uyarak yaparsanız yaşadığınız sorunu anlayabilir ve çözüm üretmeye çalışabiliriz

Hata bildirimi yaparken

1 - mutlaka bmp 24 bit Resim eklenmelidir ( hatanın oluştuğu anda klavyenizden printscreen tuşuna basın paint programını açın yapıştır diyin ve bmp olarak kaydedin ve bmp olarak download edilicek veya bmp resimlerde oynama yapmadan kabul eden bi resim sitesine ekleyip linkini verin )

2 - Hatayı anlamamız için çok detaylı anlatınız siz ne yaptınız hangi aşamada nerde vs vs çok detaylı bi anlatım

Dikkat Terazi programının Yeni versionları çıktıkça konunun altına mesaj olarak eklenmektedir son versiona ulaşmak için konuyu takip edip konunun diğer sayfalarınada bakınz
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Re: Oyun Pedalı İçin Terazi Test sürümü V1 ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen HERO1234 » Prş Kas 04, 2010 9:42 pm

eline saglık abı.abı bende söle bı hata mı dıyeyım yoksa ben mı yapamadım anlamadım.dosyayı ındırdım pedalı kurdum slota goturdum sonra terazı v1 ı actım.ustten ac dedım oto olarak sayfayı arka plana alır gıbı yapıo yanı oyun acıkken windows tusuna 2 kere basıyoruz ya aynen o sekılde.sonra karahana tıklıorum & ;numlock ac kapa yapıyorum alan atıo fakat car öldugunde kapatmıyor acaba benmı yanlıs yaptım yoksa farklı bısımı var ıyı forumlar
HERO1234
Üye
Üye

Rep puanı: 15

Re: Oyun Pedalı İçin Terazi Test sürümü V1 ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen ibrahim » Cum Kas 05, 2010 3:05 pm

bu versionda henüz çarın ölüp ölmediğini anlamıyor

4.02 version pedalda&  terazi v1 ile

afk kontrol ( Sayı girdiğimiz kutu varya o )
ve gm kontrol&  ( denenmedi güvenilir değil )

bu 2 sinin çalışması lazım oda bazı pc lerde çalışmayabilirde test sürümü geri dönüşlerden şikayetlerden bakıcaz düzelticez zamanla inşallah o anlamda sorunları yazın ki kimde ne oluyor ne olmuyor bilelim bende 2 makinada çalıştı sorun yok ama farklı makinalarda farklı şeyler olabilir o anlamda olanı biteni anlatırsanız bide 24bit bmp resim bana özelden yolarsanız sorunu daha çabuk çözebilirim aksi halde aynen sorunlar devam eder keza sorun olduğundan ve nasıl çözebiliceğim hakkında fikrim olmadan sorunları düzeltmem mümkün değil

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen ibrahim » Cum Kas 05, 2010 3:49 pm

V1.1 de değişenler

windows xp de zor kapanma sorunu düzeltildi
afk kontrol çıkınca saydığı 8 saniyelik zaman dilimdede sesli uyarı eklendi

Terazi v.1.1 indirmek için tıklayınız

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen djkainat » Cmt Kas 06, 2010 2:57 pm

Merhaba Program 1280x800 cözünürlüğünde Sağ üst köşede acılıyo ancak daha düşük çözünürlüklü bilgisayrlarda masa üstü görünümün dısında kalıyo ve dolayısıyla programın penceresi görünmüyo Bu programı sağ üst köşe yerine daha düşük çözünürlüklü ekran kartları için masaüstünün ortasında açmanın bir yolu yokmu _?
djkainat
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Cmt Kas 06, 2010 6:36 pm

djkainat yazdı:Merhaba Program 1280x800 cözünürlüğünde Sağ üst köşede acılıyo ancak daha düşük çözünürlüklü bilgisayrlarda masa üstü görünümün dısında kalıyo ve dolayısıyla programın penceresi görünmüyo Bu programı sağ üst köşe yerine daha düşük çözünürlüklü ekran kartları için masaüstünün ortasında açmanın bir yolu yokmu _?

merhaba sitemize hoşgeldiniz

bahsettiğiniz sorun hangi çözünürlükte ortaya çıkıyor kaça kaç çözünürlükte bu oluyor ?

birde programı oyunu açtıktan sonra açmanız gerekiyor oşekildemi yapıyorsunuz ?

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen monnlight » Cmt Kas 06, 2010 6:38 pm

merhaba ustekı arkadasın deyı durumdan bende madurum 1024/768 gıbı bır cozunurlukte program ekranda gorunmuyor cozunurlugu yukseltıyınde pencere cıkıyor ama bu seferde karann ayarladı katıyor soyle bırsey denedım pencere saut kosede cıkınca onu mausla tutup ortay cekıyorum sonra conurlugu normale alıyorum program acık oluyor ancak kod gelınce gerı sayıp oyunu pc yı kapatmıyor yıne car alkadrasa dusuyor bunu hert sekılde denedım cozunurlugu yukseltıyım taktırede hıc bırseyı elemesem dahıl calısmıyor bunu dah dusuk cozunurluklere gore ayarlamk mumkunmu programlaa konusunda pek bılgım yok ama sanırım cozunurluk dusurursek mısal 800/600 cozuburluge gore yazılımı ayarlamak mumkun olurmu ? kısacası bende terazı calısmıyor bunla ılgılenırsenız cok menun olurum sımdıden tskle terazı ıcın yenı bır guncelmeyı sabırsızl8ıkla beklıyoruz
monnlight
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Cmt Kas 06, 2010 6:48 pm

monnlight yazdı:merhaba ustekı arkadasın deyı durumdan bende madurum 1024/768 gıbı bır cozunurlukte program ekranda gorunmuyor cozunurlugu yukseltıyınde pencere cıkıyor ama bu seferde karann ayarladı katıyor soyle bırsey denedım pencere saut kosede cıkınca onu mausla tutup ortay cekıyorum sonra conurlugu normale alıyorum program acık oluyor ancak kod gelınce gerı sayıp oyunu pc yı kapatmıyor yıne car alkadrasa dusuyor bunu hert sekılde denedım cozunurlugu yukseltıyım taktırede hıc bırseyı elemesem dahıl calısmıyor bunu dah dusuk cozunurluklere gore ayarlamk mumkunmu programlaa konusunda pek bılgım yok ama sanırım cozunurluk dusurursek mısal 800/600 cozuburluge gore yazılımı ayarlamak mumkun olurmu ? kısacası bende terazı calısmıyor bunla ılgılenırsenız cok menun olurum sımdıden tskle terazı ıcın yenı bır guncelmeyı sabırsızl8ıkla beklıyoruz

800x600 çözünürlükte oyun açılmıyor diye biliyorum bu anlamda terazi programı 800x600 çözünürlüğü desteklemiyor

1- 1024x768 çözünürlükte ekranın dışına taşmaşı sorunu ile ilgilenicem ve burda yayınlarım tekrar
2- yüksek çözünürlükte sizde afk kontrolü algılamıyorsa 24bit bmp resim çekip bana mail atarsanız programda gerekli güncellemeleri yapabilirim
    ( atıcağınız resimde afk kontrol ünde olması lazım )

birde bunlara dikkat ettinizmi ?

1-  program pencere modunda çalışmıyor bu anlamda tam ekranda denedinizmi ?
       2- teraziyi açtıktan sonra üzerinde aç butonuna basıyormusunuz ?

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen HERO1234 » Cmt Kas 06, 2010 7:04 pm

öncelıkle terazi v1 ne ıse yarar onu bı ogrensek abı.benım anladıgım su bellı aralıklarla gelen confıg gırılmedıgı takdırde terazı v1 devreye gırıo bız pc basında deılsek olaya mudahale etmezsek once pedal sonra pc kapanır.dogrumu anladım abı?

bıde car ölunce herhangı bısı yapamıor dımı terazı v1?
HERO1234
Üye
Üye

Rep puanı: 15

Mesajgönderen ibrahim » Cmt Kas 06, 2010 7:17 pm

HERO1234 yazdı:öncelıkle terazi v1 ne ıse yarar onu bı ogrensek abı.benım anladıgım su bellı aralıklarla gelen confıg gırılmedıgı takdırde terazı v1 devreye gırıo bız pc basında deılsek olaya mudahale etmezsek once pedal sonra pc kapanır.dogrumu anladım abı?

bıde car ölunce herhangı bısı yapamıor dımı terazı v1?

evet doğru

şu anda 4.02 version pedalla

1-afk kontrol gelince müdahale etmezsseniz önce oyunu sonra pc yi kapatır
2- yazı alanında kırmızı renkli yazı görürse müdahale etmezsseniz önce oyunu sonra pc yi kapatır ( denenmedi güvenilir değil )

şimdilik bu kadar ilerde başka özellikler de eklinecek teraziye eklendikçe bu başlık altında yayınlayıp duyurucam en çok istediğinizi özellikleri başlık altında istek yaparsanız öncelik o tarafa kaydırılabilir duruma göre.

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Sonraki

Dön Karahan Online - Terazi Programı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir