Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Karahan Online Üzerine Oyun Pedalı İçin Yapılan Terazi Programı Yardım Konuları vs

Re: Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen ibrahim » Pzt Eki 24, 2011 1:35 pm

Çalışmaz malasef terazi programı sadece oyun pedalı ile beraber çalışır zaten terazi programı için anlatılan şeyler oyun pedalı ve terazi programının beraber çalışması neticesinde elde edilebilen özelliklerdir.
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen sanane1 » Pzr Eki 30, 2011 2:37 pm

ibrahim bey, tamgün v2.0 hazır ayarını kullanırken PVP modunda %90 can potu çalışmıyor sadece %60 ve %30 luk çalışıyor.
hazır ayarların PVP moduna bir etkisi var mı bilmiyorum ama sorun %90 lık potun çalışmaması. incelerseniz sevinirim .
çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
sanane1
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Pzr Eki 30, 2011 7:35 pm

sanane1 yazdı:ibrahim bey, tamgün v2.0 hazır ayarını kullanırken PVP modunda %90 can potu çalışmıyor sadece %60 ve %30 luk çalışıyor.
hazır ayarların PVP moduna bir etkisi var mı bilmiyorum ama sorun %90 lık potun çalışmaması. incelerseniz sevinirim .
çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

bildirimin için teşşekür ederim yanlız şöyle bir durum var terazi programı ve karahantam gün farklı şeyler her ne kadar kafa karıştırıcı gibi dursada izah etmeye çalışıyım

Çalışma şekilleri
Hazır ayar dediğimiz şeyler oyun pedalı için hazırlanmış ayar dosyalarıdır bu ayar dosyalarını oyun pedalına yüklediğiniz zaman oyun pedalının hafızasına kayıt edilir ve herhangi bir program desteği olmadan manual olarak kulanılır yan karahan pvp modunu yüklerseniz oyun pedalına terazi programı ile bir bağı yoktur onun karahan pvp modunun açıklamasında yazdığı gibi çalışır.

Terazi programının üzerindeki pvp moduda benzer şekilde çalışır ancak ufak bir farklılık vardır terazi programının üzerindeki pvp modu 2 şekilde devreye girer

1- canınız azıcık azaldığında otomatik devreye girer ve çok hızlı olmamak şartı ile can potu basar can potlarınızın 8-9-w tuşlarına konulmuş olması lazımdır
2- klavyenizden capslock açtığınızda hzılıca ve canınızın düşüp düşmediğine bakmaksızın can potu basar

Şimdi gelelim & ;2 sini beraber kulanırsak nolur kısmına
açıkcası nolucağı hakkında bende bi fikir sahibi değilim muhtemelen bi saçmalık çıkıcaktır

Peki bunu nasıl düzeltiriz ?
oyun pedalı ana ayar programını açınız opd.4.04 tavsiye ederim ( burdan indirebilirsiniz;)Tuş ayarla kısmına girin fabrika ayarlarına dön butonuna basın sonra terazi programınızı tekrar açın eğer pvp modu kulanıcaksanız pvp modunu etkinleştirin ve yazıldığı şekilde kulanınız.

Peki her 2 sinide beğenmediysek napıcaz ?

oyun pedalının en büyük özelliğinden birisi esnek yapıya sahip olmasıdır yani istediğiniz tuş basımlarını istediğiniz gibi ayarlıyabilirsiniz ( terazi programı için geçerli değil bu Oyun pedalı için geçerlidir )
oyun pedalı ana ayar programı opd4.04 ü çalıştırınız tuş ayarla kısmından istediğiniz hızda ve istediğiniz tuşa basıcak şekilde ayarlayınız bunu kulanmayı bilmiyor iseniz opd4.04 tuş ayarla kısmında çıkan açıklamaları okuyup anlamaya çaılışınız aslında bilen biri için belki 10 seniyelik bir ayardır bu ama bilmeyen biri için zor olabilir tabi tavsiyem bol bol deneme yanılma yapmanız yönündedir program üzerinden yapıcağınız herhangi bir yanlış ayarlama oyun pedalının ayarlarını bozmanıza ve saçma çalışmasına sebeb olsada fabrika ayarlarına dön butonuna bastığınızda ayarlar resetlinicek ve yaptığınız hatalı ayar gidicektir dolaysı ile tekrar tekrar deneme yapabilirsiniz

kolay gelsin saygılarımla

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen ibrahim » Çrş Kas 02, 2011 10:23 am

Terazi 3.09 yapılan değişiklik

yeni gelen patchle birlikte pet maması basmasında oluşan sorun düzeltildi& 

Terazi 3.09 indirmek için tıklayınız

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen EniquE » Prş Kas 03, 2011 10:58 pm

İbrahim Abi Pedal Ve Terazi İcin Ellerine Saglık Allah Senden Razı Olsun Benim Sorunum Teraziyle Alakalı Pedalı Takıyorum Terazi Aciyorum Kasılmak İcin Gitmem Gereken Yere Giyorum NumLock A basınca Terazi GM taraması Baslatıyor Pc Basındayım Deyip Geciyorum Bunu Her NumLock a Basmamda Tekrar Baslatıyor Neyse 90 Lık Pot Aldım Gerektigi Gibi Koydum (234) Mana (5678) Hp (0) pet (Q) alan (W) hp (E) buff (R) buff Ben Pek Zenginde Sayılmam Oyunda&  :oops:& ;Ama İste Asıl Sorun Şu ki Pot Basmıyor Terazi Para Topluyor Herşey Tamam Ama Pot Basmıyor :kafaXD:, & ;Ne Yapmam Gerek Gece Gece De Rahatsız Ediyorum Ama Halledersen Güzel Olur Be Abim Simdiden Tesekkurler...

Pedal=4.04
Terazi=3.8
EniquE
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen turna » Prş Kas 03, 2011 11:18 pm

merhabalar

öncelikle terazi programını yenile pet meyvesinde sorun çıkmıyormu sende

ikincisi gm hatasından kurtulmak için yazı yazıpta enter'a bastığımızda ekranın sol alt tarafında

yazdığımız yazı çıkıyorya orası toplam 10 satırdır. o satırları tek tek doldur

her satırda 1 harf yada rakkam yazman yeterlidir

örnek

1

2

3

gibi..
Kullanıcı avatarı
turna
Üst yetkili
Üst yetkili

Rep puanı: 10

Mesajgönderen EniquE » Prş Kas 03, 2011 11:20 pm

Şimdi 3.9 u Denedim Gm Sorunu Yok Satirlar Dolu Ancak Hala Pot Basmıyor&  :kafaXD:,
EniquE
Yeni üye
Yeni üye

Mesajgönderen turna » Prş Kas 03, 2011 11:23 pm

yukarda yazdıklarım gm hatasından kurtulmak için

terazi&  programına sağ tıkla yönetici olarak seç  yine aynı sorunu devam ederse

bu konunun ilk sayfasında belirtildiği gibi oyunu açarken kullandığın ekran çözünürlüğü ayarlarının onlardan biri olup

olmadığını kontrol.

Kullanıcı avatarı
turna
Üst yetkili
Üst yetkili

Rep puanı: 10

Mesajgönderen ibrahim » Prş Kas 03, 2011 11:23 pm

rahatsızlık önemli değilde

şimdi karahana dün gelen patcle birlikte terazi 3.8 version & ;pete sürekli olrak mama veriyor yani bozuldu bizde bozulan teraziyi düzelttik bildiğin aynı terazi ama bozulan pet mama kısmı düzeltilmiş terazi bunun versionunuda terazi3.09 yaptık yani ilk önce terazi 3.09 u indirmen lazım ve eski terazi versionunu silmen lazım terazi3.09 indirmek için az yukarıda benin yazdığım yazı bi oku ordan indir ve onu kulan

gm kontrol pot basmama gibi sorularının çözümüde kulanma kılavuzunda yazıyor burdan şunu anlıyorum kulanma kılavuzunu okumamışşın yada özet okumuşşun bundan dolayıda normal olarak sorunlar yaşıyorsunki bu çok normal çünkü kılavuzu mutlaka ve dikkatlice okuman lazım.
kılavuz içinde alttaki linke tıkla e bi zahmet okuyuver artık :)

http://www.paradeposu.com/karahan-online-terazi-programi-f218/terazi-programi-kulanma-cikan-sorunlar-cozumleri-t3085.html

sana iyi akşamlar kolay gelsin :)

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen EniquE » Prş Kas 03, 2011 11:29 pm

LIK hEAbi Eyvallah Tamam Kullanma Klavuzunu Hiç Kelime Atlatmadan Okudum Herşey Tas Tamam Ayrica 3.8 de Bende Pet Sürekli Mana Vermiyordu& ,muha;;Ondan Sorunum Yoktu Cünki Teraziyi Hiç Kullanamadım Pot Sorunu Oluyor Bende HP ve Mana Cubuklarını Terazide Saga Oynatıyom Beklıom Tam Car Yatacakken Ben Basıyom Yani Hiç Ters Giden Bisey Yok Normal Sadece Pot Basmıyor& :cry:% 90 Potlarımın Hepsı Kusura Bakmayın Ugrastırıyom Gece Gece Ama :o& ;ops:
EniquE
Yeni üye
Yeni üye

ÖncekiSonraki

Dön Karahan Online - Terazi Programı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir