Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Karahan Online Üzerine Oyun Pedalı İçin Yapılan Terazi Programı Yardım Konuları vs

Re: Oyun Pedalı İçin Terazi ( Karahan İçin .. )

Mesajgönderen ibrahim » Pzt Kas 14, 2011 1:35 pm

sanane1 yazdı:Fabrika ayarlarına dönüp tekrar denedim. Yanlış ayarlamış olabileceğim durumlerı teker teker gözden geçirdim. Oyun içi kullanan arkadaşların hepsi PvP modunu aç butonundan sonra Caps-Lock tuşuyla pot bastırdıklarını söylediler. Ben Caps-Lock tuşuna basmadan sadece PvP modunu aç butonunu tıklayarak seri ve sorunsuz şekilde %30 ve %60 potlarla&  can basabiliyorum. Ama 8-9-w dan herhangi bir %60 lık potu çıkarıp yerine %90 pot koyduğumda diğer ikisini kullanıyor %90 L potu hiç görmüyor.Caps-Lock&  ile&  zaten ne koysak basıyor skill&  dahil. Caps-lock kullandığım zaman diğer tuşlara basmakta zorlanıyorum.Tekrar aynı problemlerle cevap yazdığım için affedin.

ya şimdi affedilicek bi durum yok ama terazi programının çalışma şekli bu %90 lık pot koyarsın yavaş olarak pvp de can basar %30 % 60 pot desteği diye bi şey yok hızlı çalışması diye bi şeyde yok terazi otomatik basıcaksa yavaş olarak can potu basar vede %90 lık potlarla basar sende bu şekilde olmuyor ise sebebini bilmiyorum teraziyi ve pedalı yapan benim ve diyorum ki bu şekilde olması lazım. hızlı bastırmak ister isende klavyenden capslock açman gerekiyor ötesinde bir şey bilmiyorum olması gereken bu :) sende farklı oluyor ise ve kulanma kılavuzuna uygun ayarladım diyor isen neden kaynaklandığı hakkında bir fikrim yok yardımcı olamıyıcağım kusura bakma
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen sanane1 » Pzr Kas 27, 2011 12:45 am

Terazi programının son versiyonunda pet mamasını dayanç 49 olunca basıyor. Bu şekilde olunca da 2şer mama basıyor.Yani dayanç 49a düşünce 1mama basıyor ve dayanç 99 oluyor sonra tekrar bi mama daha eksiliyor ve sonunda dayanç 100 oluyor.Bu nedenle de mama çabuk bitiyor. Bu sadece bende mi oluyor bilemiyorum.İncelerseniz memnun olurum. Bunu eskisi gibi dayanç 53e düştüğünde yada en azından dayanç 50de bastırsak daha iyi olur aslında. Kolay Gelsin.İyi çalışmalar.
sanane1
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Pzr Kas 27, 2011 3:28 pm

sanane1 yazdı:Terazi programının son versiyonunda pet mamasını dayanç 49 olunca basıyor. Bu şekilde olunca da 2şer mama basıyor.Yani dayanç 49a düşünce 1mama basıyor ve dayanç 99 oluyor sonra tekrar bi mama daha eksiliyor ve sonunda dayanç 100 oluyor.Bu nedenle de mama çabuk bitiyor. Bu sadece bende mi oluyor bilemiyorum.İncelerseniz memnun olurum. Bunu eskisi gibi dayanç 53e düştüğünde yada en azından dayanç 50de bastırsak daha iyi olur aslında. Kolay Gelsin.İyi çalışmalar.

bildirimin için teşşekür ederim müsait bir zamanda bakarım bu konuya kolay gelsin

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen sanane1 » Pzr Kas 27, 2011 7:30 pm

Mesajlara kısa sürede geri dönüşün olması çok memnun edici gerçekten.Pedalın sorunsuz ve düzgün çalışması kadar, arkasında sizin gibi ilgi gösteren birinin olması da güven veriyor.Eğer pedal almak isteyipde hala düşünen arkadaşlar varsa, hiç tereddüt etmeden almalarını tavsiye ederim.Ödedikleri ker kuruşun Karşılığını alacaklardır.
sanane1
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Mesajgönderen ibrahim » Sal Oca 24, 2012 7:51 pm

Konu eski Konu Haline gelmiştir Güncel Konuyu buradan takip edebilirsiniz

http://www.paradeposu.com/karahan-online-terazi-programi-f218/

Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Önceki

Dön Karahan Online - Terazi Programı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir