sanane1 yazdı:Fabrika ayarlarına dönüp tekrar denedim. Yanlış ayarlamış olabileceğim durumlerı teker teker gözden geçirdim. Oyun içi kullanan arkadaşların hepsi PvP modunu aç butonundan sonra Caps-Lock tuşuyla pot bastırdıklarını söylediler. Ben Caps-Lock tuşuna basmadan sadece PvP modunu aç butonunu tıklayarak seri ve sorunsuz şekilde %30 ve %60 potlarla& can basabiliyorum. Ama 8-9-w dan herhangi bir %60 lık potu çıkarıp yerine %90 pot koyduğumda diğer ikisini kullanıyor %90 L potu hiç görmüyor.Caps-Lock& ile& zaten ne koysak basıyor skill& dahil. Caps-lock kullandığım zaman diğer tuşlara basmakta zorlanıyorum.Tekrar aynı problemlerle cevap yazdığım için affedin.
ya şimdi affedilicek bi durum yok ama terazi programının çalışma şekli bu %90 lık pot koyarsın yavaş olarak pvp de can basar %30 % 60 pot desteği diye bi şey yok hızlı çalışması diye bi şeyde yok terazi otomatik basıcaksa yavaş olarak can potu basar vede %90 lık potlarla basar sende bu şekilde olmuyor ise sebebini bilmiyorum teraziyi ve pedalı yapan benim ve diyorum ki bu şekilde olması lazım. hızlı bastırmak ister isende klavyenden capslock açman gerekiyor ötesinde bir şey bilmiyorum olması gereken bu

News