Karahan için Teraziyi bulamayanlar buraya bakınız

Karahan Online Üzerine Oyun Pedalı İçin Yapılan Terazi Programı Yardım Konuları vs

Karahan için Teraziyi bulamayanlar buraya bakınız

Mesajgönderen ibrahim » Pzt Kas 22, 2010 8:20 pm

Teraziyi arayıpta bulmayanlar için bu konu açılmıştır

Terazi progragramı için aşağıdaki linke tıklayıp resimde gösterildiği gibi en son sayfanın sonuna bakınız yeni versionlar çıktıkça bu kısıma eklenmektedir

Terazi programının başlığına gitmek için bu yazıyı tıklayınız

Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

TERAZİ PROGRAMI TANITIM

Mesajgönderen turna » Prş Kas 25, 2010 7:50 pm

TERAZİ PROGRAMI TANITIM

terazi programı kısaca karahan online'de sizin yerinize bütün işleri yapan yardımcı bir programıdır. Bu program sayesinde sizin yapmanız gereken sadece kasmak istediğiniz slota gidip programı aktif etmektir.

peki bu program neler yapar diye soracak olursanız .

1- Afk kontrol çıktığında siz cihazın başında yokken bile otomatik olarak sisteme gerekli olan kodu girer.

2- Can ve mana seviyesindeki azalmayı algılar. sizin belirlediğiniz seviyeye düştüğünde can ve mana potu basar. not bu seviye Max %50 dir.

3- Öldüğünüzde veya bağlantı hatası olduğunda otomatik olarak sizi sesle uyarır. Eğer siz cihazın başında değilseniz bilgisayarı belirli bir süre sonunda kapatır.

4- Eşya ve para toplamayı otomatik yapar , üzerindeki çentiği kapatırsanız para toplamayı keser .

5- ( PvP ) savaş modunda savaş alanına girdiğinizde eğer tek yemediğiniz süree sizi can ve mana potu basma derdinden kurtarır

şimdilik yapabildikleri bu kadar.
Kullanıcı avatarı
turna
Üst yetkili
Üst yetkili

Rep puanı: 10

Dön Karahan Online - Terazi Programı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir