Resim boyutlandırmak ( avatar ve imzadaki resimler için )

Forum sitemiz hakkında her türlü konu.

Resim boyutlandırmak ( avatar ve imzadaki resimler için )

Mesajgönderen ibrahim » Pzr Kas 08, 2009 1:01 pm

high quality photo resizer

avatar ve imzamızdaki resimleri ufaltmak için high quality photo resizer programı tamda istediğimiz işi yapabiliyor üstelik resim ufaltırken ortaya çıkan en büyük sorun resimin kalitesinin bozulmasıdır high quality photo resizer programı ile bu kalite bozulmasını minimuma yakın kayıplar ile yapabiliyoruz benim yazıyıyı yazdığım tarih itibari ile gördüğüm en başarılı resim ufaltma programı diye bilirim imzamıza yada avatarımıza koyucağımız resimi ufaltmak için aşağıdaki adımları takip ediniz

high quality photo resizer programını açınız add files e basıp resiminizi programa ekleyiniz ve ileri basınız aşağıdaki resim

bu aşamada resimle işimiz bittiğinde resimi nereye kayıt etmek istediğimizi soruyor eğer değiştirmessek resimde yazılı olan yere kayıt eder değiştiriceksek kayıt ediceği yeri değiştirip ileri diyoruz

bu aşamada resimimizle ilgili ayarları yapıyoruz
1- resimin yatay olarak ne kadar geniş olucağını ayarlar
2- resimin dikey olarak ne kadar geniş olucağını ayarlar
3- resimin hangi formatta kayıt ediliceği ayarlanır ( internet için en uygun olanı png resim formatıdır onu seçin )
4- ileriye basın

bu aşamada resimimize çeşitli efekler verebiliyoruz efek seçenekleri ile oynayarak gözümüze hoş görünen bir efek yapabiliriz yada hiç ellemeden bu aşamayı geçebiliriz

1- çeşitli efek seçenekleri kutucukları işaretleyerek çeşitli efekleri uguluyabiliriz
2- uygululadığımız efekleri beğenmediğimiz zaman resimin ilk haline gelmesi için resetleme işlemi sıfırlama
3- resimimizin efekli yada efeksiz hangi aşamada basarsak ön izleme resimini ekrana getirir
4- ileri

bütün ayarlamalarımız bitti ise starta basarız ve resim yaptığımız ayarlarla birlikte yeniden boyutlandırmaya başlar normal bir pc de normal bir resim 1 kaç saniye kadar zaman alır yeniden boyutlandırılması

işlemler bitti resimimiz hazır resimin kayıt edildiği klasörü açıp açmıyacağınızı soruyor

bu arada aklıma gelmişken yazıyım high quality photo resizer programı tamamen ücretsizdir kendi istesinden ücretsiz kayıtsız uğraşmadan direk indirebilirsiniz

high quality photo resizer programını indirmek için lütfen aşağıdaki linki ziyaret ediniz verdiğim link ana sayfanın linkidir sayfayı az aşağıya doğru kaydırın high quality photo resizer programını görebilirsiniz ve ordan indirebilirsiniz kolay gelsin iyi şanşlar :-D

http://www.naturpic.com/

high quality photo resizer , avatar resim küçültme , imza resim küçültme , resim boyutlandırıcı program , resim boyutlandır , resim küçült , resim küçültme programı , kaliteli resim küçültme programı , ücretsiz resim küçültme programı , resimli anlatım , resim anlatım , resim küçült , amblem küçültme , clan amblemi küçültme , guild amblemi küçültme , knight online klan amblem küçültme programı , silkroad guild amblem küçültme programı , resimleri küçülten program , kaliteli resim küçülten program , high quality photo resizer ile resim küçültme , high quality photo resizer kulanımı türkçe anlatım , high quality photo resizer türkçe resimli anlatım , high quality photo resizer türkçe resimlerle anlatım .
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Re: Resim boyutlandırmak ( avatar ve imzadaki resimler için )

Mesajgönderen LordOFTheRings » Pzr Kas 08, 2009 1:02 pm

bu çok iyi oldu bilmiordum
LordOFTheRings

Re: Resim boyutlandırmak ( avatar ve imzadaki resimler için )

Mesajgönderen shabulu » Cum Ara 18, 2009 4:04 pm

çok işime yaradı sağolasın
Kullanıcı avatarı
shabulu
Üye
Üye

Rep puanı: 25

Dön Forumumuz hakkında

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir