Bi yardım eder misiniz?

Gereksiz ve yanlış hatalı açılan konular tüm konular

Bi yardım eder misiniz?

Mesajgönderen Fethiye_Lee » Pzr Oca 10, 2010 6:45 pm

Size bir sorum olcak; Şimdi Silkraod Online Luncheri açıyorum START diyorum Game Guard geliyor;Aşağıdaki error ; Generic applicontion error.Enable debug output for detailed in formation. Swintching to the referance rostrizer a SOFT ware entire Direct3D feature set but runs very slowly.. :cry::?
Bune beyler help ME !!
- Paranin Değeri Arttı, İnsanin Değeri Battı!
- En iyi Dost Kimdir ? "Sana Sorun Çıkarmayandır!"
[-WEBKIT-AUTO][/-WEBKIT-AUTO]
Düşünüyorum öyle ise varım.
Kullanıcı avatarı
Fethiye_Lee
«¤ Forum Yetkilisi ¤»
«¤ Forum Yetkilisi ¤»

Rep puanı: 40

Re: Bi yardım eder misiniz?

Mesajgönderen sonybaba » Pzr Oca 10, 2010 7:09 pm

sil bır daha yukle baska yolu yok :D

Kullanıcı avatarı
sonybaba
Gelişmiş üye
Gelişmiş üye

Rep puanı: 72

Mesajgönderen ibrahim » Pzr Oca 10, 2010 8:13 pm

Forum kuralları
Silkroad online görevler , Silkroad online video ve resim , Silkroad karakter yapılandırma , Silkroad hileleri , Silkroad online haritalar

1- Açtığınız konuların başlıkları konu ile ilgili olsun şok şok lütfen yardım yılın olayı gibi başlıklarla konu açmayınız
2- Açtığınız konu alıntı bir konu ise konun içindeki simileyleri ve varsa resimlerin üzerindeki tabloları temizleyiniz
3- Resimler image hack imagenic gibi resim sitelerinden geliyorsa konuyu alıntı yapınız alıntı yaptığınız resimler alıntı yaptığınız yerin kendi web sitesinde ise alıntı yapmayınız yada resimleri imagehack image nick gibi bir yere tekrardan upload edip konuyu yeniden düzenliyiniz.
4- Alıntı yada normal açtığınız konularda en ufak bir argo kelime veya müstescen resimler olmasın
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen ibrahim » Pzr Oca 10, 2010 8:20 pm

Size bir sorum olcak; Şimdi Silkraod Online Luncheri açıyorum START diyorum Game Guard geliyor;Aşağıdaki error ; Generic applicontion error.Enable debug output for detailed in formation. Swintching to the referance rostrizer a SOFT ware entire Direct3D feature set but runs very slowly.. :cry::?
Bune beyler help ME !

sorunun içinde cevabında var aslında

sana diyorki 3d hızlandırıcı programın çok yavaş diyor özetle

1- yapman gerek ekran kartı için güncel driver bul internetten yeni driver yükle
2- direct x programını sil yeniden kur

sorun ekran kartından yada ekran kartının driver larından eski silkroad çalışıyordu falan fişman deme hotanftw daha güncel ekran kartı ve driver istiyor

2 inci bir konu daha bu ilk olduğıu için konuyu silmedim ama forumda bu şekilde başlıklar açmak yasak konuyu en iyi özetleyen başlıklarla konu açman gerekiyor
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Mesajgönderen LordOFTheRings » Pzt Oca 11, 2010 1:05 pm

WALla ilk defa duydum nasıl bişimiş ibrahim abinin dediklerini yap olmazsa artık önümüze bakcaz
LordOFTheRings

Dön Forum Çöp Kutusu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir