Cabal Online Hazır Ayar

Cabal Online Hazır Ayar

Mesajgönderen ibrahim » Prş May 05, 2011 1:38 pm

Cabal online için ilk test versionu hazır ayar dosyası indirmek için tıklayınız

1- Cabal online oynamadığım için dosyaya ne isim vericeğimi bilemedim :D ilk deneyen dosyaya bir isim verirse uygun bi isim iyi olur
2- dosyayı minor kombo dosyasından değiştirip yaptım cabal online skill dizlişi ile ilgili bilgi ve resim lazım.
3- dosya yüklendiğinde oyun pedalı mouse soltuş ve 8 tuşuna basmaya başlar ancak bazı oyunlarda basılan tuşu algılama ile ilgili sorunlar çıkabilir cabaldada çıkabilir bu tarz bi sorun varsa basılı tutulma süresini ayarlmak lazım deneyen arkadaş netice yazarsa üzerinde gerekli değişikleri deneyen arkadaşında yardımı ile yapabiliriz.
Oyun Pedalı 4.05 çıktı Özelliklerini incelemek için yazıya tıklayınız

Minor Pedal , warior Pedal , Cs pedal , Karahan online Pedal Hepsi tek üründe Pedal almayı planlayanların incelemesini tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ibrahim
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Rep puanı: 100

Re: Cabal Online Hazır Ayar

Mesajgönderen Batw0 » Sal May 10, 2011 5:47 pm

Henüz tam olarak retarget için uyarlayamadım birkaç saniyelik duraksamalar yapıyor retarget esnasında ancak bu problem Pedaldan değil karakter seçme ve mob seçmedeki hız ayarının düzensiz olmasından dolayı. Şuan 2 Pedal ile retarget yapıyorum tam anlamıyla oluyor diyebilirim ancak tek pedala düşürmem lazım bunu Halen hızlar üzerinde çalısıyorum ama Cabal online açıkken pedalda yaptığım değişiklikler geçersiz oluyor oyunu kapatıp ayarlaıp sonra tekrardan girmem ayarları denemem olmadıysa aynı islemi tekrar ve tekrar yapmam gerekiyor Çok ince hız ayarları gerektiriyor Oyüzden tam anlamıyla oldu demeden ayarları vermem doğru değil. Şuan çektiğim bir video var Sizlerlede paylaşmak isterim.

http://www.youtube.com/watch?v=l5zJv4s_aEg
Batw0
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Re: Cabal Online Hazır Ayar

Mesajgönderen turna » Çrş May 11, 2011 12:43 pm

merhabalar arkadaşım

yapmış olduğun& ;işlerden & ;dolayı seni kutlarım ve teşekkürlerimizi sunarım

yanlız yazındaki bir iki& ;noktaya takıldım&  oyun açıkken yaptığım değişiklikler kabul olmuyor demişsin pedalda

bu teorik olarak imkansız ( not : teoride diyorum cabal onlinde denemedim oyüzden kesin sonuç belirtemem ) tuş

takımı o.p.d. programında değişiklikler yapmadan önce her kutucuğun altındaki kapat aç bölümüne enaz iki&  üç kere

kapat yaparsan ve değişiklikleri yaptıktan sonra iki üç kere aç yaparsan bence sorun kalmayacaktır.

Kullanıcı avatarı
turna
Üst yetkili
Üst yetkili

Rep puanı: 10

Dön Cabal Online

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir