Tanıtım:
WinASO Registry Optimizer bir kayıt defteri düzenleme ve iyileştirmeyazılımıdır. Windows işletim sistemindeki tüm veri giriş-çıkışlarınınkayıtlarının yer aldığı "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" bilgisayarkullanımı sırasında oluşan çeşitli sorunlardan dolayı eski kararlıyapısını kaybedebilmektedir. Bu kararlı yapının kaybolması da sistemperformansının düşmesine, hatta çeşitli zamanlarda (özellikle debilgisayarın açılışında) sistemin hata iletileri vermesine nedenolmaktadır.
Bu yazılım kayıt defterindeki bozulan anahtarları bularak bunların eskihallerine gelmesini sağlamakta ve zamanla biriken gereksiz kayıtdefteri girdilerini silebilmektedir. Peki bu gereksiz girdiler nasıloluşmaktadır? Bilindiği üzere Windows işletim sistemine zamanlakullanıcılar yeni yazılımlar yüklemekte ve bu yazılımları belli birzaman sonra sistemlerinden kaldırabilmektedir. Sistemden kaldırılan biryazılımında normal şartlar altında kayıt defterindeki girdilerikalmaktadır. Her yazılımın yükleme-kaldırma işleminden sonra kayıtdefteri biraz daha fazla gereksiz girdi ile şişmektedir. Bu şişme dehaliyle bir performans kaybına yol açmaktadır. İşte WinASO RegistryOptimizer yazılımı bu gereksiz girdileri bularak silebilmektedir.
Editörden: Bu sürümde program dahada iyi olmuş, registry optimizedışında bilgisayarınızı hızlandıracak ekstra araçlarıda var. Kesinlikletavsiye ederim.
Yazılımın Kayıt Defterinden Temizleyebildiği Alanlar
# Sistemden kaldırıldığı halde "Program Ekle veya Kaldır" alanında kalan veriler
# Yardımcı tarayıcı uygulamaları
# Yapılandırma dosyaları
# Elle denetleme alanları
# Derinlemesine kayıt defteri taraması
# Aygıt sürücüleri
# Dosya uzantıları
# Yardım ve kaynak verileri
# Tarihçe listeleri
# Geçersiz ActiveX verileri
# Geçersiz dosya yolları
# Kayıt defteri bütünlüğü
# Paylaşılan DLL dosyaları
# Yazılım alanları
# Windows hizmetleri
# Sanal sürücüler
# Windows fontları
# Yazılım kısayolları
# Kendiliğinden başlangıç uygulamaları
Changes in Version 3.0.5:
- supports Vista system.
- "Startup Manager" and "Uninstall Manager" have been added to its advanced tools.
- "Privacy Eraser" provides a new function of cleaning the commonlyused applications including Firefox, MediaPlayer, RealOne, AcrobatReader 8.0, WinZip 11.
Homepage - http://www.winaso.com
http://www.winaso.com/regopt308.exe

News