Ebos Dershane Otomasyon Programı-6.00
EBOS Dershane Otomasyon Programı Genel Bilgiler·Program Windows 9x, 2000 ve XP uyumludur.·Çok iyi bir şifreleme ile ilgisiz birimlerin kendi alanı...
Eğitim/
ebos-dershane-otomasyon-programi-programi.htmlElvanPark-Okul Zili Programı-39692
Üreticinin Açıklaması Programın Kullanım Amacı ve Özellikleri ElvanPark "Okul Zili Programı" Okullar, Yurtlar, Dershaneler ve diğer eğitim...
Eğitim/
elvanpark-okul-zili-programi-programi.htmlİlköğretim Programı-2.2.5b
Üreticiden İlköğretim okul otomasyon yönetimine yönelik hazırlanmış okulun öğrenci bilgilerini hızlı ve güvenilir bir şekilde takip etmeye...
Eğitim/
ilkogretim-programi-programi.htmlOkulVT (Ücretsiz Okul Yönetim Programı)-1.0
Bu programla öğrenci bilgileri, notları, öğretmen ve okul bilgilerini kolayca işleyebilirsiniz.Girdiğiniz bilgileri kullanarak nakil belgesi, öğrenci...
Eğitim/
okulvt-ucretsiz-okul-yonetim-programi-programi.htmlClickIVO
1.0.1Freeware Boyutu: 10.47 MB
ClickIVO tek tık ile kullanımı kolay çeviri ve sözlük programıdır. Hemen hemen tüm dilleri desteklemektedir. Genel Özellikler• Tek tık ile kolay kullanım!• İnternet gerekliliği olmadan kullanım• Bütün windows uygulamaları ile uyumlu• Telaffuz imkanı• Çoklu arabirim dili• Cümle çeviri• Akıllı Sözlühttp://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=clickivo&lid=7764Zilenyum (Zil Programı)-5.11.0.4
ÜreticidenOkul, dershane, fabrika gibi zil sistemi ihtiyacı olan kurumların zil yayınlarını bilgisayar aracılığı ile yapabilecekleri, mp3, midi,...
Eğitim/
zilenyum-zil-programi-programi.htmlTranskript-5.2.1.0
Transkript programı üniversite öğrencilerinin transkriptlerini (Not Durumları) kolayca hesaplayabilmesi için yazılmış olan bir programdır....
İş-Sektorel/
transkript-programi.htmlSim8085 Microprocessor Simulator-38354
Sim8085 mezuniyet projesi olarak, Intel 8085A ile ilgili derslaboratuvar alan öğrencilere yardımcı olmak esas amacıyla hazırlanan bir simulator...
Webmaster/
sim-microprocessor-simulator-programi.htmlDers Dağıt-1.0
Özellikle ilköğretim ve lise okul idarecilerinin işine yarayabilecek Excel ile hazırlanmış bir ders dağıtım ve ders programı hazırlama dosyası....
Eğitim/
ders-dagit-programi.htmlBaren-
Harika bir hafıza oyunu. Oyunda bir barmen adayısınız ve usta bir barmenden ders alıyorsunuz. Hareketleri ok tuşları ile yapıyorsunuz. Okların...
Oyunlar/
baren-programi.htmlHursoft Kurs Otomasyonu 2.15-2.15
Kursların öğrenci işlemleri, sebe işlemleri, ders programları, yoklama takibi, öğretmen takibini yapar. Tüm evrak , istatistik raporları,...
İş-Sektorel/
hursoft-kurs-otomasyonu-215-programi.htmlJavascript Dersleri-1.0
Bilgisayar Dershanesi tarafından hazırlanan bu derste JavaScript programcılığı genel hatları ile anlatılmaktadır. Bu çevrimdışı ders sayesinde...
Eğitim/
javascript-dersleri-programi.htmlaSc Timetables-2006
Türkçe dil desteği olan çok başarılı ve kullanımı bir o kadar da kolay Ders Dağıtım Programı. Bütün işlemlerinizi alışkın olduğunuz...
Eğitim/
asc-timetables-programi.htmlDershane Otomasyonu-
Üreticinin açıklaması Kursiyerlerin kayıt işlemlerini, ödeme işlemlerini, sınav işlemlerini, ders programlarını, yoklama çizelgelerini takip...
Eğitim/
dershane-otomasyonu-programi.htmlEK DERS ÇİZELGESİ-
Üreticinin açıklamasıAyın İlk Gününü otomatik yazar. Günü Yılı Otomatik yazar Ayın son gününü otomatik yazarÖğretmenin ve Müdür Yetkili...
Eğitim/
ek-ders-cizelgesi-programi.htmlOkul Otomasyon Sistemi (OOS)-1.0.2.8
Üreticinin AçıklamasıOkul yönetim, rehberlik hizmetleri, öğrenci tanıma teknikleri, öğrenci yöneltme uygulamaları, okul programları ile eşgüdümlü...
Eğitim/
okul-otomasyon-sistemi-oos-programi.htmlSınav Kayıt-5.0.0
Üreticiden Ortaöğretim kurumlarında yaz ve güz dönemlerinde yapılan ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarını hazırlamak için tasarlanmış...
Eğitim/
sinav-kayit-programi.htmlLiseler İçin Okul Otomasyon Sistemi (LOOS)-Beta
Üreticinin Açıklaması Liseler için hazırlanmış Okul Otomasyon Sistemi Beta Sürümüdür.Başlıca Özellikleri& Rehberlik& Okul Yönetimi...
Eğitim/
liseler-icin-okul-otomasyon-sistemi-loos-programi.htmlÖğrenci ve Dershane Otomasyonu-18264
Üreticiden Program özellikle dershane ve özel okullar için tasarlanmıştır. Program üretici firmanın belirlediği kapı giriş cihazı ile online...
Eğitim/
ogrenci-ve-dershane-otomasyonu-programi.htmleMerkez 2006-1.0
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerine yönelik, Öğrenci Personel ve Aylık Ders Planı Takip programıdır. Tüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon...
Eğitim/
emerkez--programi.htmlMelodili Okul Zili-1.0
Program ile okullarda, dershanelerde, kurslarda bilgisayara bağlı bir ses sistemi yardımı ile belirlenen saatlerde zil çaldırabilirsiniz. Ayrıca...
Eğitim/
melodili-okul-zili-programi.htmlNot Defteri-1.0
İlköğretim Kurumlarında görev yapan öğretmenlere yönelik hazırlanmış öğrenci not takip programıdır. Yeni ölçme değerlendirme sistemine...
Eğitim/
not-defteri-programi.htmlDDM Web Chat-1.0
Bu program DDM (Davranış Becerileri ve Dil Bilimleri Merkezi) Online Konuşma Sistemide oturumu sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Program görüntülü...
Eğitim/
ddm-web-chat-programi.htmlDersmatik-39573
Üreticinin açıklaması Türkiyede ve dış ülkelerde, 1700 ü aşkın okulda kullanılan , haftanın ders gün ve saatlerine, öğretmenleri ve dersleri...
Eğitim/
dersmatik-programi.htmlTestMaker 8.7-8.7
Testmaker, eğitimcilere ve eğitim kurumlarına yönelik hazırlanmış bir soru bankası programıdır. Testmaker ile sorularınızı kategorileyerek...
Eğitim/
testmaker-87-programi.html