Sistem ve Disk Temizleyici
Sistem ve Disk Temizleyici Özelliği SayesindeBilgisayarda Bulunan.temp,pch Gibi Formatlı İşe Yaramayan DosyalarıBularak Sitemi Tam Anlamıyla Temizler.Harddiskten Boş Alan SıkıntısıÇekenler İçin Öneririm.

[CENTER]Bellek Düzenleyici
Bellek Düzenleyici Özelliği İle Ram'in Çalışmasını Düzene Sokar "Optimize Now" Butonuna Tıkladığınız An Belleği Düzene Sokar.Bilgisayarın Yavaş Çalıştığı Durumlar İçin Öneririm.

[/CENTER] İnernet Düzenleyici
İnernetinizi Optimize Eder ve İnternetinizinYavaşlamısını Sağlayan Engelleri Kaldırarak İnternet BağlantıHızınızdan Tam Anlamıyla Performans Alınır.İnternet Bağlantı HızınıDüşük Olduğunu Düşünen Kullanıcılar İçin Tavsiye Edebilirim.

Registry Temizleyici Ve Düzenleyici
Programlar Kurulduğunda Dosyalırını Registry İçineAtar.Bu Programlar Unistall Edildiğinde Bazı Dosyaları RegistrydenSilinemez.Bu Özellik Sayesinde O Dosyalar Silinerek RegistryTemizlenmiş Olur.Ayıca Windows'ta Gelen Hataları Da BöyleceTemizleyebilirisniz.

[CENTER]Gelişmiş Unistall Seçeneği
Windowsunuzda Program Ekle\Kaldır Vardır.AmaWindows'un Bu Özelliği Her Programı Kaldıramaz.İşte Bu Anda Bu ÖzellikDevreye Girer Ve Unistall Edilmeyen Dosyaları BilgisayarınızdanKaldırabilirisiniz.

İcon Manager
İcon Manager'la Sistemizdeki Her Türlü DosyanınSimgesini Değiştirebilirsiniz.Bilgisayarım,Belgelerim,Çöp Kutusu,Cd-RomVb.Dosyaların İkonları Değişemez.Ama Bu Dosyaların İconlarını İconManagerle Değiştirebilirisniz.

Sticky Pad
Bunla Hatırlamanız Gereken Özel Notlarınız Varsa Hatırlayabilirsiniz.Saatin Yanında Çalşarak Ayarladığınız Saatte Sizi Uyarır.
Sistem Bilgisi
Sisteminizin En İnce AyrıntılarınıÖğrenebilirsiniz.Bellek,Monitör,Anakart,İşlemci Gibi DonanımlarınBilgilerini Tam Anlamıyla Alırsınız.

[/CENTER] AutoRun ve Başlangıç Ayarları
Bilgisayarınızın Açılışta Programlar Yüklenir ve BuBilgisayarın Açılmasını Yavaşlatır.İstemediğiniz ProgramlarıBaşlangıçtan Kaldırarak Bilgisayarınız Daha Rahat Açılır.Ayrıca ArkaPlanda Çalışan Programları Da Burdan Silebilirsiniz.
[CENTER]

Spyware Taraması
Böylece İnternet Sitlerinden Gelen Cookie Adlı Dosyaları Temizleyebilirsiniz.Yani Spyware Taraması Yapar.

Bu Da Programın Ana Menüsünden Bir Görüntü,Görünüm Skinini Değiştirebilirisiniz...Programın Arayüzünü Çok Güzel Hazırlamışlar.

[/CENTER] ProgramınÖzellikleri Tabi Bu Kadar Değil Ben Sadece Size Bir Kısmını Sundum.BuKonu Tamamen Bana Aittir.Elimden Geldiğince Size Yardımcı OlmayaÇalıştım.Herkese Kolay Gelsin.
http://anonym.to/?http://www.systweak.c ... /asov2.exe

News