msn'im açıkken epostama girmiyor ?

Bilgisayarlarla ilgili her şeyi konuşabiliceğiniz yardım istiyebiliceğiniz bölüm.

msn'im açıkken epostama girmiyor ?

Mesajgönderen asi_1985 » Sal Eyl 29, 2009 9:39 pm

msn'im açıkken epostama tıklayınca hotmail açılıyor yeniden şifre ve msn adresi istiyor geçenlerde google crome kurmuştum onunla ilgili olabilirmi bilen varmıdır ?
Kullanıcı avatarı
asi_1985
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Re: msn'im açıkken epostama girmiyor ?

Mesajgönderen masalcı_baba » Çrş Eyl 30, 2009 8:37 am

1- google crome kurduruğun zaman geçerli tarayıcın olarak google crome u ayarladın sanırım sorunda ordan kaynaklanıyor google crome yi kaldır tekrar internet explorer kulanmaya başladığın zaman internet explorer sana geçerli tarıcı yapıp yapmayıcağını sorucak ona evet de düzelmesi lazım sonra eğer kulanıcaksan google crome yi bidaha kur ama geçerli tarayıcı olarak ayarlama google cromeyi .

2- ikinci yöntem isi hiç bunlarla uğraşmadan direk internet exploreri geçerli tarayıcı yapmak buda düzeltir durumu

internet explorer 'ı varsayılan tarayıcı yapmak için
başlat menüsünden denetim masasına girin internet seçeneklerini çif tıklayın programlar sekmesini tıklayın aşağıda internet explorer varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetlesin onay kutusuna tıklayarak seçin tamam'ı tıklatın internet explorer'ı baslatın ve varsayılan tarayıcı yapmanız istendiğinde evet'i tıklayın geçmiş olsun kolay gelsin iyi günler
masalcı_baba
Yeni üye
Yeni üye

Rep puanı: 0

Dön Bilgisayar Genel Bölümü Sohbet Sorularınız vs

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir